reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Denerwował się dzisiaj na mnie i w ramach odstresowania poszedł na podwórko, by pień wyrąbać (mamy kilka i w zeszłym sezonie rozwaliliśmy przez to kosiarkę). Oczywiście mówiłam, że ziemia jeszcze zmarznięta, że jeśli już musi odreagować, to niech lepiej okna umyje czy coś (święta zaraz, ja nie mogę). Uparł się. I dzięki temu cały dzień go boli. Pierwszy raz widziałam, jak płakał z bólu. I dzięki jego uporowi rozkopane mam 1/3 ogródka i trawa nie urośnie. O oknach i firankach mogę zapomnieć. Wrócił z receptą, zapowiadają się nam obojgu leżące święta. Ehh. Ale i tak kocham tego uparciucha.
Prawdziwy mężczyzna :)

reklama
Jestem trochę zniesmaczona dzisiejsza wizyta z mężem u androkoga:mad: ... już wam opowiadam
W Polsce były robione badania nasienia teraz w marcu ,a dzisiaj je porownalismy z marca 2017;) wiec tak w Polsce koncentracja komórek okrągłych była 0,0mln/ml , a rok temu 0,4 mam/ml :( wiec spadło :no: mysle ,ze to jest spowodowane tymi tabletkami które mąż bierze od 1,5 mc orthomol fertil plus :mad: kazała odstawić te tabletki bo w składnie nie ma nic i nie pisze co maja zawarte tak samo jak te plastry chłodzące tam pisze tylko ,ze to mięta i nic więcej i tez nie ryzykowałaby z nimi tak się zbulwersowała ,ze aż fotke strzeliła i wywaliła ten plaster do kosza ,ale potem oddała o_O mąż widzi różnice w kolorze spermy ,a babka mówi ,ze na nasienie męża ogólnie nie ma nic ,ze od razu nic się poprawi i ze takie preparaty maga tylko zaszkodzić i wiec u nas zaszkodziło :mad: teraz mąż musi zbadać znowu nasienie gdyż jej zdaniem nie ma lepiej ,a gorzej i ze będą mrozić spermę bo potem może jej nie być skoro teraz spadło :( powiedziała tez ,ze u nas zarodki są wiec nie jest złe i ,ze żadnych fragmentacji nic nie robic itd tylko ,żebyśmy szukali gdzies indziej problemu niż w spermie i żebym wkoncu męża nie terroryzowała tymi wspomagaczami bo zaszkodzę :( co ja mam robic ? Mąż już od jutra rzuca te wszystkie dopalacze tyle kasy na plastry poszło i co teraz z nimi i tym wszystkim? Jak odbudować te nasienie?

Tez mialas zabieg? Kurcze, zupelnie nie wiem dlaczego myslalam ze u Ciebie naturalnie sie wszystko zakonczylo. Jednak nie mam takiej pamieci jak nasza @dżoasia [emoji4]
Orientujesz sie moze jak dlugo beta z naszego obecnego poziomu moze sie obnizac do zera? Ja juz siedze jak na szpilkach w oczekiwaniu na @ [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie nie u mnie poszło naturalnie ale w podobnym czasie, wiec dobrze pamiętasz :)
Ty po zabiegu JeszcZe coś plamilas? Pewnie to inaczej wyglada. Bo ja nie wiem co ja teraz mam oczyszczanie nr 2:/ czy co
I dziwią mnie słowa lekarza który powiedział ze ok 14.03 powinnam zacząć krwawić i ze koło 20.03 powinnam dostac okres, nie wiem skąd wziął taki szybki termin bo tak się dzieje z tym ze wolno się to wszystko rozkręca. A ta beta to chyba lada dzień nam spadnie, bo pierwszy raz sprawdzałas?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kobietki ja sobie pozwala na maxa aż M krzywo się patrzy na mnie ale zasluga tego że ostatnio przed miesiączką znowu rzucilam popalanie, a tyłek rossnieeeee:/
6b41bc88ede69f02ef5c00cffa98d761.jpg

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
@limoncia1 oj tam oj tam - napewno w cycki pójdzie
( nie dupe)

Denerwował się dzisiaj na mnie i w ramach odstresowania poszedł na podwórko, by pień wyrąbać (mamy kilka i w zeszłym sezonie rozwaliliśmy przez to kosiarkę). Oczywiście mówiłam, że ziemia jeszcze zmarznięta, że jeśli już musi odreagować, to niech lepiej okna umyje czy coś (święta zaraz, ja nie mogę). Uparł się. I dzięki temu cały dzień go boli. Pierwszy raz widziałam, jak płakał z bólu. I dzięki jego uporowi rozkopane mam 1/3 ogródka i trawa nie urośnie. O oknach i firankach mogę zapomnieć. Wrócił z receptą, zapowiadają się nam obojgu leżące święta. Ehh. Ale i tak kocham tego uparciucha.
Widze ze masz w domu takiego samego uparciucha jak ja [emoji4] dzisiaj spieszylismy sie prosto po pracy na spotkanie w Oknoplascie na kolejna wycena okien do domu. M oczywiscie prowadzil bez pasow ("bo to przeciez kawaleczek od nas"), w efekcie zlapala nas policja, on czekal w aucie na wypisanie mandatu a ja poszlam na spotkanie [emoji2] w drodze powrotnej jak mu zwrocilam uwage, ze znowu nie zapial pasow (ciagle mu o to susze jego lysa glowe[emoji12] ) bo jest uparty i nie da sobie nic powiedziec, to co uslyszalam? Ze to poniekad byla moja wina bo go zagadywalam jak prowadzil, a normalnie w czasie jazdy moze skupic sie na tym co sie dzieje na drodze i policje by na pewno zauwazyl odpowiednio wczensiej [emoji1] talze tego... [emoji28]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry