reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lekarz....Co ty. Sama sobie zbadalam. I to tylko dlatego ze koleżanka ma takie mutacje i ma problemy z utrzymaniem ciazy. Nigdy wcześniej o tym nie wiedziałam. A mutacje mogą być przyczyn problemów z implantacja zarodka. A ja zawsze mialam gęsta krew. Pobranie to masakra jak krew nie chce lecieć. I to w sumie dlatego się skłoniła do tych badań. ..no i niestety wyszły zakrzepowe mutacje.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Hmm ciekawe . Ja chyba problemów z krwią nie mam bo jak zacznie mi lecieć z nosa to czasem przez 15 min nie mogę zatamować choć w sunie jak jesCze byłam dawca to pamietam sytuacje ze igła w żyle a tam nic nie leci aż piłeczkę dostałam , tyle ze wtedy pomyślałam ze to ze strachu nie chce poleciec ( ze strachu przed igła bo były naprawdę duże )[emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A wiesz może po jakim czasie dają one juz jakiś efekt?
Jak biorę mniejsza dawkę q10 (2 lub 3 tab zamiast 4) to mnie głowa nie boli dlatego podejrzewam ze za dużo tego.

Podobno wszystkie te specyfiki dają efekty dopiero po 4 miesiącach stosowania . Tak mi powiedział lekarz i tak tez widziałam w wypowiedziach innych dziewczyn .

A wiesz może po jakim czasie dają one juz jakiś efekt?
Jak biorę mniejsza dawkę q10 (2 lub 3 tab zamiast 4) to mnie głowa nie boli dlatego podejrzewam ze za dużo tego.

A może kup sobie q 10 sensitiv to jest gen co ja mam do ssania może lepiej Ci będzie służył . A jeśli chcesz wyślij adres to podeśle Ci listek na próbę

Oj o.arabach tez ksiazki uwielbiam ale bym tych ... za klejnoty powiesila. Nie wiem.czy te Twoje w te same klimaty ida co te ktore ja czytalam ale sobie tytuły zapisze
Zapisz sobie kochana, bo warto przeczytac... Pokazuja tych arabskich dziadow (czyt. mezczyzn) z ich prawdziwej strony i to jak traktuja kobiety to po prostu masakra.. Po przeczytaniu takiej ksiazki czlowiek dochodzi do wniosku ze w tej biednej Polsce nie ma jednak tak najgorzej...

Podobno wszystkie te specyfiki dają efekty dopiero po 4 miesiącach stosowania . Tak mi powiedział lekarz i tak tez widziałam w wypowiedziach innych dziewczyn .

Czyli w sumie jak za miesiąc in vitro to cudów nie zdzialam. To może się lepiej wstrzymać trochę. ..

Czyli w sumie jak za miesiąc in vitro to cudów nie zdzialam. To może się lepiej wstrzymać trochę. ..

Coś napewno już zaczną działać tyle ze pewnie nie będzie optymalnych efektów . Szkoda ze wcześniej nie zaczęłaś .

Coś napewno już zaczną działać tyle ze pewnie nie będzie optymalnych efektów . Szkoda ze wcześniej nie zaczęłaś .

Nie wiedziałam. A wiadomo jak się samemu nie zapytasz to ci lekarz nie powie.... ah

reklama
Cudny ten Twój psiak [emoji173]️ Mnie wczoraj na zdjeciach u bohaterów taka Niunia nie odstępowała na krok [emoji4]
1521726625-591e5b34051ca4b5-aaaaaa.jpeg

Jaki slodziak❤ jakie ma śliczne kolory❤

Do góry