Czarnula34
Fanka BB :)
Ni z tegoDziewczyny powidzenia!!! Szczegolne kciuki @Czarnula34 za wysoka betę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ni z tegoDziewczyny powidzenia!!! Szczegolne kciuki @Czarnula34 za wysoka betę
Lekarz....Co ty. Sama sobie zbadalam. I to tylko dlatego ze koleżanka ma takie mutacje i ma problemy z utrzymaniem ciazy. Nigdy wcześniej o tym nie wiedziałam. A mutacje mogą być przyczyn problemów z implantacja zarodka. A ja zawsze mialam gęsta krew. Pobranie to masakra jak krew nie chce lecieć. I to w sumie dlatego się skłoniła do tych badań. ..no i niestety wyszły zakrzepowe mutacje.
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
A wiesz może po jakim czasie dają one juz jakiś efekt?
Jak biorę mniejsza dawkę q10 (2 lub 3 tab zamiast 4) to mnie głowa nie boli dlatego podejrzewam ze za dużo tego.
A wiesz może po jakim czasie dają one juz jakiś efekt?
Jak biorę mniejsza dawkę q10 (2 lub 3 tab zamiast 4) to mnie głowa nie boli dlatego podejrzewam ze za dużo tego.
Zapisz sobie kochana, bo warto przeczytac... Pokazuja tych arabskich dziadow (czyt. mezczyzn) z ich prawdziwej strony i to jak traktuja kobiety to po prostu masakra.. Po przeczytaniu takiej ksiazki czlowiek dochodzi do wniosku ze w tej biednej Polsce nie ma jednak tak najgorzej...Oj o.arabach tez ksiazki uwielbiam ale bym tych ... za klejnoty powiesila. Nie wiem.czy te Twoje w te same klimaty ida co te ktore ja czytalam ale sobie tytuły zapisze
Czyli w sumie jak za miesiąc in vitro to cudów nie zdzialam. To może się lepiej wstrzymać trochę. ..Podobno wszystkie te specyfiki dają efekty dopiero po 4 miesiącach stosowania . Tak mi powiedział lekarz i tak tez widziałam w wypowiedziach innych dziewczyn .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Coś napewno już zaczną działać tyle ze pewnie nie będzie optymalnych efektów . Szkoda ze wcześniej nie zaczęłaś .Czyli w sumie jak za miesiąc in vitro to cudów nie zdzialam. To może się lepiej wstrzymać trochę. ..
Nie wiedziałam. A wiadomo jak się samemu nie zapytasz to ci lekarz nie powie.... ahCoś napewno już zaczną działać tyle ze pewnie nie będzie optymalnych efektów . Szkoda ze wcześniej nie zaczęłaś .
Duzo moich kolezanek wyszlo w trakcie seansuNie widziałam tego filmu za duzo negatywnych opinii pisały dziewczyny na jego temat...
Jaki slodziak❤ jakie ma śliczne kolory❤Cudny ten Twój psiak [emoji173]️ Mnie wczoraj na zdjeciach u bohaterów taka Niunia nie odstępowała na krok [emoji4]