reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny od którego dc bralyscie duphaston i luteina dopochwowa ?bo ja nie pamiętam od które go dc cyklu brałam w 1 crio:/ i teraz się zastanawiam nad zleceniem lekarza bo od 2 dc tylko estrofem encorton i acard czy nie powinnam dostać od niego że w międzyczasie mam włączyć duphaston czy dopiero od 12 dc od monitoringu

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Kto wie :) Więcej do niej nie poszłam ale wiem ze nadal pracuje.
mam nadzieje ze do niej nie trafie.chociaz moze przygotowywała mnie do transferu jakas konowałka i nie wiedzac czemu odstawiła mi encorton. Lewy kazał go przywrócic i zachodzil w glowe czemu mi kazala odstawic.. to była Iwona Sow..ska

Matko dziewczyny co ja odwaliłam :( od poniedziałku biorę dopochwowo estrofem, wkładam tym podajnikiem od luteiny, a dzisiaj znalazłam tabletkę na podłodze, na drugim końcu łazienki... musiała wypaść z podajnika :( myślicie że to bardzo źle że nie wzięłam jednej tabletki? Biorę 2 dziennie...
Nic sie nie stalo. Bierz jak bralas a ewentualnie zastanow sie nad aplikatorem. Palcem tez dasz rade.... [emoji3]

[emoji127] Oleńka i Piotruś 28.09.2017

Dziewczyny od którego dc bralyscie duphaston i luteina dopochwowa ?bo ja nie pamiętam od które go dc cyklu brałam w 1 crio:/ i teraz się zastanawiam nad zleceniem lekarza bo od 2 dc tylko estrofem encorton i acard czy nie powinnam dostać od niego że w międzyczasie mam włączyć duphaston czy dopiero od 12 dc od monitoringu

Teraz nie przyjmujesz progesteronu. Lekarz wlaczy Ci go podczas monitoringu jak endo bedzie ok i wtedy doklada Ci progesteton bierzesz go na tyle dni wczesniej przed transferem jaki masz zarodek jesli 3 dniowy to 3 dni przed i potem az do odwolania. U mnie tak bylo, tez bralam od 2 dc estrofem i encorton.

Ja luteine i duphaston mialam.wlaczane tak gdzies 3 dni przed transferm

Dziękuję Kochane ja poprostu nie wiem co się dzieje że mną że zapomniałam jakaś Masakra pamięć mi albo hormony odbierają albo nie wiem co się dzieje że mną

reklama
Matko dziewczyny co ja odwaliłam :( od poniedziałku biorę dopochwowo estrofem, wkładam tym podajnikiem od luteiny, a dzisiaj znalazłam tabletkę na podłodze, na drugim końcu łazienki... musiała wypaść z podajnika :( myślicie że to bardzo źle że nie wzięłam jednej tabletki? Biorę 2 dziennie...
e tam jak jednej nie wziełas nic nie bedzie.Ja kiedys zamiast dopochwowo pod jezyk brałam hahahhabo złe kupiłam i sie zastanawiałam jak dam rade takie gorzkie tablety ssac cala ciaze hahha
potem tez mialam zagwostkę czy działąły :)
Tu sie nie przyznawałam nawet do swej głupoty bo wstyd mi było :D

Do góry