misis188
Fanka BB :)
Hejka wizytą na 13 doczekac się nie moge cycki bolą bardzo i dużo sluzu więc myślę że jest dobrze proszę trzymać mocno kciuki
A jak przeziebienie??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejka wizytą na 13 doczekac się nie moge cycki bolą bardzo i dużo sluzu więc myślę że jest dobrze proszę trzymać mocno kciuki
mam nadzieje ze do niej nie trafie.chociaz moze przygotowywała mnie do transferu jakas konowałka i nie wiedzac czemu odstawiła mi encorton. Lewy kazał go przywrócic i zachodzil w glowe czemu mi kazala odstawic.. to była Iwona Sow..skaKto wie Więcej do niej nie poszłam ale wiem ze nadal pracuje.
przypomniala mi sie scena z filmu Botox o wprowadzeniu na rynek tabletek ułatwiajacych zajscie w ciaze które były z cukru pudru..Dziewczyny zamiast in vitro
Wystarczy kliknąć TAK
Nic sie nie stalo. Bierz jak bralas a ewentualnie zastanow sie nad aplikatorem. Palcem tez dasz rade.... [emoji3]Matko dziewczyny co ja odwaliłam od poniedziałku biorę dopochwowo estrofem, wkładam tym podajnikiem od luteiny, a dzisiaj znalazłam tabletkę na podłodze, na drugim końcu łazienki... musiała wypaść z podajnika myślicie że to bardzo źle że nie wzięłam jednej tabletki? Biorę 2 dziennie...
Dziewczyny od którego dc bralyscie duphaston i luteina dopochwowa ?bo ja nie pamiętam od które go dc cyklu brałam w 1 crio:/ i teraz się zastanawiam nad zleceniem lekarza bo od 2 dc tylko estrofem encorton i acard czy nie powinnam dostać od niego że w międzyczasie mam włączyć duphaston czy dopiero od 12 dc od monitoringu
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja luteine i duphaston mialam.wlaczane tak gdzies 3 dni przed transfermDziewczyny od którego dc bralyscie duphaston i luteina dopochwowa ?bo ja nie pamiętam od które go dc cyklu brałam w 1 crio:/ i teraz się zastanawiam nad zleceniem lekarza bo od 2 dc tylko estrofem encorton i acard czy nie powinnam dostać od niego że w międzyczasie mam włączyć duphaston czy dopiero od 12 dc od monitoringu
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie piekne słonce ale śnieg cham lezy!Cześć Dziewczynki!
Wszystkim miłego Dzionka i tej Wiosny!W końcu!
Ps.Dziewczyny u mnie wczoraj piękne słoneczko A dziś sniegggggggggggggggg
e tam jak jednej nie wziełas nic nie bedzie.Ja kiedys zamiast dopochwowo pod jezyk brałam hahahhabo złe kupiłam i sie zastanawiałam jak dam rade takie gorzkie tablety ssac cala ciaze hahhaMatko dziewczyny co ja odwaliłam od poniedziałku biorę dopochwowo estrofem, wkładam tym podajnikiem od luteiny, a dzisiaj znalazłam tabletkę na podłodze, na drugim końcu łazienki... musiała wypaść z podajnika myślicie że to bardzo źle że nie wzięłam jednej tabletki? Biorę 2 dziennie...