Ohhh oby... buziakiI niech tak.sie stanie i te stresy niepotrzebne Cie opuszcza. Buziaki
reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Tylko ja też.dojeżdżam. Poproszę miejsce gdzie łatwo trafić :-)woooow taka zwierzyna mówisz i to w Wawie... suuuper.
Ja sie wychowałam na jelonkach. Lazurowa i te rejony. po drugiej stronie lazurowej pola uprawne były. pamietam ze mama kazałaisc kupic kapuste czy cos a ja z kolezanka na pole i wykopywałysmy a piniążek do kieszeni hahaha teraz blok na bloku. Kurdę Koniczyna i LAseczki z Wawy np. @Oczekiwanie2017 , ,@labelladurmiente ,@Margit2018 @walczaca o szczescie i kto tam jeszcze zorganizujmy spotkanie w Wawie! Trochę nas jednak jest! Kto jest za? @PaulinkaP kiedyś mówiłas ze jak coś to przyjedziesz też. Chętna?
Tamiza co u Moki? Mozesz na priv napisac jak nie chcesz publicznie.dziekiW środę wizyta 10 dc będzie ale transfer obstawiam ok 20 dc
Mąż mowi żebym przeszła do T-mobile bo tam mają najszybsze transfery
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde to co tuz po swietach? Dziewczyny pisac ktora chetna zeby nas duuuzo bylo[emoji16]
misis188
Fanka BB :)
Tez jestem bardzo ciekawaTamiza co u Moki? Mozesz na priv napisac jak nie chcesz publicznie.dzieki
Super!Chętna jestem
Super ze cos wyzzlo i mozna to leczyc.chciala bym tak u mnie. W koncu ktore wyniki mialas nie halo?Kochane bylam dzisiaj u Pasnika a wiec czeka mnie leczenie immunosupresyjne (czy jakos tak)! Plan jest taki ze ide jutro do kliniki porozmawiac o moich zarodkach i tu ciekawe bo Pasnik tez uwaza ze nie ma co te 1BC transferowac bo szkoda czasu ale jutro zobaczymy co powie Lukszuk z Invicty. Pasnik zgadza sie ze mna aby zrobic jeden transfer a potem sprobowac iui z leczeniem immunologii ze wzgledu na to ze u mnie wczesniej iui zalapywaly!
Zobaczymy co mi jutro w klinice powie, poza tym Pasnik chce czekac na opinie doktora holistycznego i rezultaty pozostalych badan. A wiec mam nadzieje ze w polowie kwietnia bede wiedziec co dalej robic!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny to moze piatek lub sobota zaraz po swietach? Cieplutko juz bedzie ponoc.. proponuje jakas knajpke w centrum.Jestem "za", . Z Wami zawsze.
Kochana a Ty nie z Wawy?? Kurde obys wyleczyla te infekcje szybkoło matko dobrze że mnie nie było towarzystwo zdecydowanie za chude jak dla mnie no i takie jeszcze dziecinne a ja już za stara. Aneette próbuje podejść do histeroskppii ale u mnie z infekcjami mega problem meg..i nie miałam ale z takie wiedzy przeczytanej to raczej usuwają bo cyt. Może wypłukać zarodek jak się opróżni. Pewnie dziewczyny zaraz coś do naszej "zupy" dołożą. Dziewczynki po 35r. może by tak statystykę poprawić
reklama
Extra[emoji16]Mój maz tez z tych okolic...babcie miał na Wilanowie i dom miała i truskawki a dzis szpital medicover Hahaha miasto Wilanow. Oj tak Bemowo sie zabudowali. Ja na spotkanie w Waw mega chetnie!
Podziel się: