Ohhh oby... buziakiI niech tak.sie stanie i te stresy niepotrzebne Cie opuszcza. Buziaki
reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Tylko ja też.dojeżdżam. Poproszę miejsce gdzie łatwo trafić :-)woooow taka zwierzyna mówisz i to w Wawie... suuuper.
Ja sie wychowałam na jelonkach. Lazurowa i te rejony. po drugiej stronie lazurowej pola uprawne były. pamietam ze mama kazałaisc kupic kapuste czy cos a ja z kolezanka na pole i wykopywałysmy a piniążek do kieszeni hahaha teraz blok na bloku. Kurdę Koniczyna i LAseczki z Wawy np. @Oczekiwanie2017 , ,@labelladurmiente ,@Margit2018 @walczaca o szczescie i kto tam jeszcze zorganizujmy spotkanie w Wawie! Trochę nas jednak jest! Kto jest za?@PaulinkaP kiedyś mówiłas ze jak coś to przyjedziesz też. Chętna?
![]()
Tamiza co u Moki? Mozesz na priv napisac jak nie chcesz publicznie.dziekiW środę wizyta10 dc będzie ale transfer obstawiam ok 20 dc
Mąż mowi żebym przeszła do T-mobile bo tam mają najszybsze transfery![]()
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde to co tuz po swietach? Dziewczyny pisac ktora chetna zeby nas duuuzo bylo[emoji16]
misis188
Fanka BB :)
Tez jestem bardzo ciekawaTamiza co u Moki? Mozesz na priv napisac jak nie chcesz publicznie.dzieki
Super!Chętna jestem![]()
Super ze cos wyzzlo i mozna to leczyc.chciala bym tak u mnie. W koncu ktore wyniki mialas nie halo?Kochane bylam dzisiaj u Pasnika a wiec czeka mnie leczenie immunosupresyjne (czy jakos tak)! Plan jest taki ze ide jutro do kliniki porozmawiac o moich zarodkach i tu ciekawe bo Pasnik tez uwaza ze nie ma co te 1BC transferowac bo szkoda czasu ale jutro zobaczymy co powie Lukszuk z Invicty. Pasnik zgadza sie ze mna aby zrobic jeden transfer a potem sprobowac iui z leczeniem immunologii ze wzgledu na to ze u mnie wczesniej iui zalapywaly!
Zobaczymy co mi jutro w klinice powie, poza tym Pasnik chce czekac na opinie doktora holistycznego i rezultaty pozostalych badan. A wiec mam nadzieje ze w polowie kwietnia bede wiedziec co dalej robic!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny to moze piatek lub sobota zaraz po swietach? Cieplutko juz bedzie ponoc.. proponuje jakas knajpke w centrum.Jestem "za",. Z Wami zawsze.
Kochana a Ty nie z Wawy?? Kurde obys wyleczyla te infekcje szybkoło matko dobrze że mnie nie było towarzystwo zdecydowanie za chude jak dla mnieno i takie jeszcze dziecinne a ja już za stara. Aneette próbuje podejść do histeroskppii ale u mnie z infekcjami mega problem
meg..i nie miałam ale z takie wiedzy przeczytanej to raczej usuwają bo cyt. Może wypłukać zarodek jak się opróżni. Pewnie dziewczyny zaraz coś do naszej "zupy" dołożą. Dziewczynki po 35r. może by tak statystykę poprawić
![]()
reklama
Extra[emoji16]Mój maz tez z tych okolic...babcie miał na Wilanowie i dom miała i truskawki a dzis szpital medicover Hahaha miasto Wilanow. Oj tak Bemowo sie zabudowali. Ja na spotkanie w Waw mega chetnie!
Podziel się: