dziewczyny z gyn centrum. Mętlik czy Grettka?Którego polecacie? proszę o podpowiedzi i z góry dziękuję.
Piekarz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny z gyn centrum. Mętlik czy Grettka?Którego polecacie? proszę o podpowiedzi i z góry dziękuję.
U mnie 2 ciaze ale w 7 tyg straty wiec pewnie tez komorki do duuupy
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
No nie.....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem w Invicta Wrocław i tam akurat trzymają się ściśle harmonogramu.... Zawsze mówi że maja takie odgórnie rozporządzeń. A Ty w jakim mieście jesteś?hmmm ja tez jestem w Invicta i w sumie ostatnio nie mialam zadnych badan a wczesniejszy transfer byl rok wczesniej a wiec nie mysle ze lekarze trzymaja sie odgornych zasad!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj wróciłam z nart, było bosko, dużo śniegu i słońca, moja córka śmiga na nartach jak stara narciara [emoji1].@Mruch a co tam u Ciebie?? Rodzinka poinformowana? Pewno dalej sie byczysz na nartach w Twoim wypadku bez nart
Nie kochana, podchodzac do transferu z dawczynia dostajesz zastrzyk na wyciszenie pracy jajnikow i znajdujesz sie w stanie tzw. sztucznej menopauzy, trwa to do okolo 6 tyg , w miedzyczasie bierzesz antybaby pille i w odpowiednim momencie odstawiasz je , zeby wywolac okres ( w tym samym czasie z dawczynia)zaczynacie razem cykl , ty sztuczny z estradiolem ona hormonami. Wszystko musi byc tak zgrane zeby od momentu jej punkcji , twoje endo bylo okolo 10 mm grube. Zgranie tego wszystkiego graniczy z cudem ale jest to mozliwe
Tzn ja je jutro mam zrobic tylko nie wiem gdzie w Wawie bo w moim labo nie robia.
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Jest to jakis ppmysl tylko tu juz nie jest tak prosto jak z dawca nasienia bo musisz placic za 2 programy jeden dla siebie jeden dla dawczyni. I to nie jest juz kwota 500-700 zl jak z dawcaAgniecha, w niektórych klinikach jest opcja zapładniania komórek nasieniem męża i dawcy 50/50%. Może jest tez opcja, żeby komórki były 50/50 twoje i dawczyni? Jeśli byłaby taka opcja to na Twoim miejscu będąc chyba bym taka opcję wybrała
Ciotka zakochana po uszy. Dorotka już ciotkę ,,ochrzciła,,- zwymiotowała się na mnie . Wracając do adopcji , to
zrezygnowaliśmy z katolickiego OA i idziemy na rozmowę i wypełnienie kwestionariusza do zwyklego. O leczeniu już nawet nie myślę. Choć w pt przypomialo mi się, że dziś bym była w 5 miesiącu.
Iwo no to daj znać w czwartek, 4 latek uroczy wiek chyba taki najfajniejszy wtedy wszystko szybko się dzieje aż samo dziecko jest zdziwione swoim rozwojem no i co tu dużo mówić goooowniane sprawy was ominą będziesz fajną mamąPowiem tak , idziemy na wypełnienie kwestionariusza. Będą spisywać wszystkie dane. Jeżeli chodzi o dziecko, to jak dostaniemy, to od 4 roku życia. Takie prawo niepisane. Różnica nie może przekroczyć 40 lat. Wszystko okaże się w czwartek .