misis188
Fanka BB :)
Grettka! Tylko sie do niego nie zrazaj na poczatkudziewczyny z gyn centrum. Mętlik czy Grettka?Którego polecacie? proszę o podpowiedzi i z góry dziękuję.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Grettka! Tylko sie do niego nie zrazaj na poczatkudziewczyny z gyn centrum. Mętlik czy Grettka?Którego polecacie? proszę o podpowiedzi i z góry dziękuję.
Jest tu jakaś dziewczyna z celiakią ?
Hej.
Ja mam nietolerancje glutenu...na szczęście
Nie wyeliminowalam całkiem glutenu ale dużo mi lepiej...
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Teraz matka bierze sie za kocyk dla synka dzis już dość miskowPiekny
Nic sie nie załączylo Ci 2 razy i jest tylko.kropka
Nie kochana, podchodzac do transferu z dawczynia dostajesz zastrzyk na wyciszenie pracy jajnikow i znajdujesz sie w stanie tzw. sztucznej menopauzy, trwa to do okolo 6 tyg , w miedzyczasie bierzesz antybaby pille i w odpowiednim momencie odstawiasz je , zeby wywolac okres ( w tym samym czasie z dawczynia)zaczynacie razem cykl , ty sztuczny z estradiolem ona hormonami. Wszystko musi byc tak zgrane zeby od momentu jej punkcji , twoje endo bylo okolo 10 mm grube. Zgranie tego wszystkiego graniczy z cudem ale jest to mozliwePłaciłoby się wtedy za dwie stymulacje i dwie punkcje, ale zapłodnienie byłoby jedno. Jedynie z tym zgraniem faktycznie mógłby być problem.
Nic sie nie załączylo Ci 2 razy i jest tylko.kropka
U mnie 2 ciaze ale w 7 tyg straty wiec pewnie tez komorki do duuupyTak lekarz , zreszta czasopisma medyczne to potwierdzaja jak gwaltownie spadaja szanse od 35 roku , Mialam wtedy 41 lat , kiedy o tym rozmawialismy. Nie wiem jak i co u Ciebie , moge tylko w swoim imieniu powiedziec ze produkowalam nic nie warte komorki , potwierdzeniem jest ciaza za ciaza z kom dawczyni.jak znajde gdzies te badania , wysle ci dane na pr.