reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny mam sprawę. Może któraś z Was się orientuje jak to załatwić , jak wiecie pracuje w przedszkolu i jest tam sytuacja na która się patrzeć nie mogę.... i mówię dość najwyżej stracę pracę. Jest jedną mama która sama wychowuje dzieci i potrafi odebrać dziecko pod wpływem alkoholu z przedszkola...ja jako pomoc a nie nauczyciel prowadzący nie mam prawa głosu. Ale nie mogę na to patrzeć...a dzisiaj słyszałam jak ta mama uderzyła dziecko...poradzcie mi co robić ???
Zglosic do mopsu albo pogadac z dyrektorka przedszkola

reklama
@Oczekiwanie2017 czemu nic nie piszesz ?? Jak po polowkowych?? Jak synek ?! ❤

Dziewczynki, wczoraj wróciłam mega wymeczona, te korki, droga do domu w taka pogodę, itp.(mimo,że byłam oczywiście tylko pasażerem) sprawiły ze marzyłam tylko o łóżku.

Z Synkiem wszystko w najlepszym porządku, rośnie, narządy idealne i jest moim zdaniem podobny do tatusia :). Przy USG (nie wiem, które to było - 3D czy 4D) się poplakalam, bo to taki namacalny dowód, że noszę w sobie małego człowieka.

Chciałam podziękować wszystkim za wsparcie jakiego tu doznalam przez cały czas pobytu na forum. Mimo, że mniej się udzielam (pracuje) to trzymam za wszystkie z Was mocno kciuki.

Witam Panie w tę pracowitą sobotę
Screenshot_2018-03-16-22-49-01-1.png

Załączniki

• Screenshot_2018-03-16-22-49-01-1.png
    Screenshot_2018-03-16-22-49-01-1.png
    216,1 KB · Wyświetleń: 586
Bardzo dużo zależy od lekarzy bo jedni dadzą bez problemu a inni jeszcze swoje mądrości powiedzą. Medicover coraz bardziej ogranicza badania. Ja raz usłyszałam, ze jak chce monitoring to mam do kliniki niepłodności iść to oni się tam tym zajmuja, a jak mi się to nie podoba ze tam za to zaplace to mam iść na nfz. Wiec najlepiej płacić i nie korzystać. Ah. Na szczęście nie wszyscy lekarze są tacy.
Wiesz, na pewno „góra” tego chce bo to jest ta sama grupa co invimed. I na pewno chcą żeby isc do kliniki i tam ciężkie pieniądze zostawic. Ale na szczęście mieszkam w większym miescie gdzie lekarzy jest sporo i sobie znalazłam takich co mi skierowania wypiszą.

reklama
Do góry