reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
To faktycznie lepszy cyrk niż u mnie [emoji23][emoji23]. Ja swojemu tez powiedziałam ze jego rodzice na tace cała rentę oddadzą żebyśmy się tylko rozeszli zwby wszystko nam pod górę szło to ojciec gotów kolana zedrzeć przy „paciorku „[emoji23][emoji23]. No moi tacy swietojebliwi a córka lesbijka zięć alkoholik ale swoje ukrywają zwby światła dziennego nie ujrzało tylko o nas gadają bi my to Ci źli

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@kalno wiesz - widzi sie to co pod lasem nie pod nosem. Co do tesciowych , a za młodu wytarły dupskami wszystkie podłogi w oborach , a teraz swiete. Moja babcia mawia , ze te wszystkie stare dewoty za młodu nagrzeszyły to na starosc maja z czego sie tłumaczyć i na kolanach , ona grzecznie sie prowadziła to jej raz w tygodniu w niedziele wystarczy.

@kalno wiesz - widzi sie to co pod lasem nie pod nosem. Co do tesciowych , a za młodu wytarły dupskami wszystkie podłogi w oborach , a teraz swiete. Moja babcia mawia , ze te wszystkie stare dewoty za młodu nagrzeszyły to na starosc maja z czego sie tłumaczyć i na kolanach , ona grzecznie sie prowadziła to jej raz w tygodniu w niedziele wystarczy.

Masz racje , ja mówię zeby każdy patrzył na siebie a będzie dobrze . Na początku byłam cicha a teraz się odzywam i jak mnie atakują to kontra odpłacam . Przykro mi ale innego wyjścia nie widzę .

Ostatnia edycja:
Pamiętam Kalno jak dostałam wyniki amh i w panice zaczęłam czytać wątek( niskie amh) na tym wątku cały czas ktoś zachodził w ciążę zupełnie naturalnie. Jeżeli to jedyny problem, to jest duża nadzieja że będzie dobrze. Z czasem myślę że do 35 lat in vitro nieudane to statystyka a po 35 r udane to cud. Spieszcie się dziewczynki, nie odwlekajcie, bo wiek ma ogromne znaczenie przy powodzeniu tej procedury.

Trochę mnie zasmutalas-tzn. Że ja przy swoich niespełna 37 mam liczyć na cud...ehhhh ;(

Trochę mnie zasmutalas-tzn. Że ja przy swoich niespełna 37 mam liczyć na cud...ehhhh ;(

Nie smutaj , przecież cuda się Zdarzają . W moim przypadku tez pewnie będzie cud jak zajdę i mam nie spełna 32, także widzisz każdy szanse ma równe

reklama
Do góry