Trochę mnie zasmutalas-tzn. Że ja przy swoich niespełna 37 mam liczyć na cud...ehhhh ;(
Ja miałam 5 transferów przed 35, a dopiero ten szósty zrobiony dzień po skończeniu 35 lat dał mi bejbika w brzuchu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trochę mnie zasmutalas-tzn. Że ja przy swoich niespełna 37 mam liczyć na cud...ehhhh ;(
No to chyba byscie musieli ustalić jakies zasady....Wierz mi ze jadę jak muszę. .., wiem ze i tak robi z nas najgorszych a jak przestane jeździć to w ogóle będzie miała powód do gadania . A zreszta muszę się tam pokazywać i zacząć wprowadzać zmiany bo to dom mojego faceta oni tam mieszkają a my musimy robić żeby płacić za wszystkie rachunki . Jak ich zostawimy bez kontroli to wejdą nam na głowę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ufff ja jeszcze nie szyfrowalam tych badan idę po łatwiźnie i myske,ze mi szybciej pomożecie z wynniikamiNie, masz to ANA co ja - to pierwsze. Robiłam to samo badanie co ty. (Tzn ty robiłaś więcej). ANA wyszło takie jak tobie, ten współczynnik cd4/8 podobny i on sam odpisał na mojego maila żeby zrobić Ana2. Na właśnie tej podstawie. 130 zł zapłaciłam w Multimed.
Te cytokiny twoje na moje oko nie są złe mimo masy strzałek. Tzn. ja się jeszcze nie konsultowałam z lekarzem ale z tego co kojarzę to te co są odpowiedzialne za „walkę” (interferon, TNF, Il2) masz właśnie obniżone a te co „uspokajają” (il 10,4 i 5) podwyższone. No wiec chyba właśnie dobrze dla ciąży... Mutacji ci nie znaleźli. NK masz mało wiec bardzo fajnie.
Tych ACA ja nie robiłam wiec nie czytałam o tym.
No to chyba byscie musieli ustalić jakies zasady....
Prenatalne musisz wykonać do max 13+6 a nie 14+1. Czasami te 2 dni może mieć duże znaczenie, więc nie czekałabym na Twoim miejscu za długo. Dzwoń i umawiaj się bo na to badanie też się czasami czeka.Dziewczyny ja juz po wizycie dzidziuś ma niecałe 6cm, machał 1 rączka bo druga była w buzi i strasznie sie wiercił nóżkami jutro dzwonię zapisać sie na pewnatalne a 12.04 kolejna wizyta... dopiero... a zdjęcie wstawię jutro na pewno
Nie smutaj , przecież cuda się Zdarzają . W moim przypadku tez pewnie będzie cud jak zajdę i mam nie spełna 32, także widzisz każdy szanse ma równe
Ja mysle ze tak.Ci kaze to zrobic wiec bez sensu do niego dzwonic a nie msm pojecia ile sie czeka na wynikCholera teraz gdzie szukać u mnie hmm Boże czemu to nie Polska ... ile czeka się na wynnik czy lepiej zadzwonić do Pasnika i dowiedzieć się czy powinnam ?
No Kochana!!!te dzielace Nas lata 5 to chyba nie równo....ale ja się łatwo NIE poddaję-także-walczę!
Ja też mialam takie silne bole brzucha zwłaszcza w nocy,budzilam sie z bolu i modlilam żeby przeszlo i dziecku nic sie nie stalo, czasem przy okazji bólu mnie przeczyscilo i tak bylo co noc, nospa niewiele pomagala, przeszlo dopiero po spasmolinie...Dzień dobry. Ja znowu w nocy obudzona przez ból brzucha [emoji25]druga nic z rzędu i od rana cały czas boli. Nie wiem czy to normalne... Myśle, że cis jednak niedobrego się dzieje. Krwawień żadnych nie mam bo przy takiej ilości leków to chyba nie sposób aby były. Wizytę mam dopiero w poniedziałek u mojego miejscowego ginekologa. Także dla mnie wynik bety nie dał spokoju bo ten brzuch mnie wykańcza. Poza tym żadnych innych dolegliwości typu piersi czy apetyt. Codziennie rano się budzę i idę do toalety sprawdzać czy to oby nie koniec męczy mnie to strasznie, ehhh.....
Mamaginekolog w swoim segregatorze ciążowym pisze ze prenatalne 1trymestru nalezy wykonac miedzy 11t1d a 14t1d ale masz racje nie ma co czekac do końca tylko umówić się wcześniejPrenatalne musisz wykonać do max 13+6 a nie 14+1. Czasami te 2 dni może mieć duże znaczenie, więc nie czekałabym na Twoim miejscu za długo. Dzwoń i umawiaj się bo na to badanie też się czasami czeka.