reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ile weryfikacji bety robicie?
Jesli ja zrobilam w 7dpt i powtorze w 9dpt to wystarczy? Jesli oczywiscie przyrost bedzie ok.

Kiedy idziecie na pierwsze usg po udanym transferze? W ktorym dniu?
Ja robilam.chyba 6 razy bete a to z uwagi na plamienia. Wizyte pierwsza ta planowa mialam 26dpt i widzialsm juz zarodek i bijace serduszko

Ja mam zamiar wykonać jeszcze betę w 19 dpt i udać się do gina gdyż kończą mi się leki. Będzie to koniec 5 tygodnia.

A ti nie jest tak z tymi weryfikacjami ze trzeba je robic co 48h lub 72h zeby mialy sens? Tzn. Zeby mozna bylo obliczyc czy beta prawidlowo przyrasta....
Kurcze ja to jestem zielona w temacie....
Lekarz kazal 12dpt zrobic bete... A ja zrobilam 7dpt i jak na razie jest ok, teraz tylko przzyrost....
Martwi mnie jednak to, ze powie mi ze za wczesnie ta bete zribilam czy cos... Co prawda nie mialam zadnego zastrzyku typu ovitrelle zeby zafalszowac wynik....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry