reklama
U
użytkowniczka v
Gość
Dziewczyno,ale Ty masz pamięć! Zazdroszczę Jeśli spotykacie się rano/do południa to jestem chętna.Dziewczyny sprawa jest Która dołącza w sobotę na krakowskie spotkanko?
@chlopkers @adansonia @Margit2018 @Felia @Jeszczeniematka @Vorreiavereunbimbo ?????
kto jeszcze na niedaleko? bo mi myślenie siada po robocie?
Dziewczyno,ale Ty masz pamięć! Zazdroszczę Jeśli spotykacie się rano/do południa to jestem chętna.
A ja myślę,że to nie pamięć u @dzoasia tylko te sławne teczki
Dobrego dnia dla wszystkich!
Ja mimo deszczu małego biorę się za okna-święta tuż tuż
Będzie dobrze kochana trzymamy kciuki i powiedz żeby dawały szybko wynik bo Tu się dużo osób niecierpliwiZgadza się [emoji5]dzień dobry [emoji847]zaraz jadę do szpitala. W nocy obudził mnie straszny ból brzucha biegłam łykać nospe. Byłam przerażona, myślałam ze to już koniec. Sceptycznie podchodzę do dzisiejszej bety... w nocy modliłam się żeby kruszynka z nami została.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Biedroneczka83
Fanka BB :)
Hej,Zgadza się [emoji5]dzień dobry [emoji847]zaraz jadę do szpitala. W nocy obudził mnie straszny ból brzucha biegłam łykać nospe. Byłam przerażona, myślałam ze to już koniec. Sceptycznie podchodzę do dzisiejszej bety... w nocy modliłam się żeby kruszynka z nami została.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To chyba jakaś noc taka piekielna - ja też się obudziałam ze skurczami, ale już się dobrze czuję. Powodzonka
dżoasia
Wpadnij do mnie jak u siebie skonczysz! Moje tez juz wolaja o ratunek ale przeciez po nocach nie bede mylaA ja myślę,że to nie pamięć u @dzoasia tylko te sławne teczki
Dobrego dnia dla wszystkich!
Ja mimo deszczu małego biorę się za okna-święta tuż tuż
dżoasia
No i elegancko! Wstepnie godz 10Dziewczyno,ale Ty masz pamięć! Zazdroszczę Jeśli spotykacie się rano/do południa to jestem chętna.
dżoasia
Prena.len do ssania mozesz, herbata z imbirem - imbir przynajmniej w moim przypadku dziala cuda, ale musi byc swiezyHej dziewczyny. Rano obudzil mnie bol gardla znacie jakieś domowe sposoby?? Plucze woda z sola, woda z woda utleniona, zrobilam sobie syrop z cebuli. Co mi jeszcze wolno??
reklama
Koniczyna82
Ach te sanatoria cuda czyniąceZnajoma Pani Psycholog często mi opowiadała, jak to kobiety dla ratowania małżeństwa i zdrowia psychicznego mężczyzny szły w bok, zachodziły w ciążę i teraz mają szczęśliwą rodzinę :-) a faceci nieświadomie wychowują, będąc najszczęśliwsi na świecie, bo zrobili potomstwo
I teraz sąsiedzi i znajomi znajomych wierzą w mity cudownych błotnych kąpieli. I jak to tak in vitro jeśli można najpierw sprobowac Ciechocinka - wszyscy znają parę co nie mogła aż kobieta postanowiła „odstresować się w błotku i przestać o tym wszystkim myśleć” i co- jest dzidziuś
Podziel się: