Ooo szybko się zdecydowałaś na bete ja robiłam w 10dpt 3dniowego zarodka teraz najważniejszy przyrost!Procedura 2 ale transfer 1
7dpt beta 33,90 wiec chyba moge sie cieszyć?
Bylam zaskoczona wysokoscia tej bety myslalam ze przy 3 dniowym w 7dniu po wyjdzie mala lub jeszcze nic.. A tu taka niespodzianka!
reklama
adansonia
Fanka BB :)
Boże jakie to jest optymistyczne może I mi się uda po tylu latach zabiegów I innych dziadostw. Po którym szczepienie można wszvzepiac zarodek? Nie wiem czy dobrze pamiętam nam mówił że po 2 można się starać naturalnie A po 3 transfer. A ciekawe czy to możliwe że się zachodzi e ciążę przy pierwszym....Tak zaczelam 5 miesiac
Aguleczka29
Mi to wygląda na chłopcaLaseczki bo Wy sie znacie na tych wyrostkach. To zdjecie bobasa mojej szwagierki. Jak myslicie jaka plec?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Sylvia00
Od poczatku mialam dziwne przeczucie ze sie uda ... Wiec poszlam za ciosem!Ooo szybko się zdecydowałaś na bete ja robiłam w 10dpt 3dniowego zarodka teraz najważniejszy przyrost!
Ja się dopiero uczę rozpoznawać ale jakoś tak mi na chłopca wygląda zaraz napewno ekspertki się wypowiedzaLaseczki bo Wy sie znacie na tych wyrostkach. To zdjecie bobasa mojej szwagierki. Jak myslicie jaka plec?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi się sprawdziło jak przepowiedzialy
Maryanka
Super tylko pogratulowaćProcedura 2 ale transfer 1
7dpt beta 33,90 wiec chyba moge sie cieszyć?
Bylam zaskoczona wysokoscia tej bety myslalam ze przy 3 dniowym w 7dniu po wyjdzie mala lub jeszcze nic.. A tu taka niespodzianka!
Sylvia00
Pamietasz jaka mialas bete tego 10dpt?Ooo szybko się zdecydowałaś na bete ja robiłam w 10dpt 3dniowego zarodka teraz najważniejszy przyrost!
Oczywiście 59.30 ❤Pamietasz jaka mialas bete tego 10dpt?
Właśnie misis tak mi teraz przyszło do głowy może głupie pytanie ale jak ktoś Cię pyta ile w ciąży jesteś to mówisz w tygodniach czy miesiącach ?Tak zaczelam 5 miesiac
Ps . Ostatnio też mi na usg wyszło na 19sierpnia termin
reklama
Strawberry_90
Zaangażowana w BB
Od poczatku mialam dziwne przeczucie ze sie uda ... Wiec poszlam za ciosem!
Super, życzę dużego przyrostu bety! [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: