reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak:) zaczelam 5 miesiac:)
Boże jakie to jest optymistyczne;) może I mi się uda po tylu latach zabiegów I innych dziadostw. Po którym szczepienie można wszvzepiac zarodek? Nie wiem czy dobrze pamiętam nam mówił że po 2 można się starać naturalnie A po 3 transfer. A ciekawe czy to możliwe że się zachodzi e ciążę przy pierwszym....

Laseczki bo Wy sie znacie na tych wyrostkach. To zdjecie bobasa mojej szwagierki. Jak myslicie jaka plec?
fc85972d73e9a5053416d5bedcf1aec3.jpg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi to wygląda na chłopca

Laseczki bo Wy sie znacie na tych wyrostkach. To zdjecie bobasa mojej szwagierki. Jak myslicie jaka plec?
fc85972d73e9a5053416d5bedcf1aec3.jpg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się dopiero uczę rozpoznawać ale jakoś tak mi na chłopca wygląda :D zaraz napewno ekspertki się wypowiedza :D

Mi się sprawdziło jak przepowiedzialy :D

reklama
Do góry