reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jestem z Rybnika, śląskie. Maz jest zasłuzonym honorowym dawcą krwi więc nie będziemy czekac w kolejkach tylko przyjmują Go od razu..
no tak, tylko nie każdy urolog jest "oblatany" w kwestii problemów z niepłodnością i mógłby coś rozsądnego doradzić. Mój mąż był u dr Artura Pietrusy dwa razy i mimo, że dla mężczyzny to dramat iść do lekarza i to od TYCH spraw to był zadowolony. Poczytaj sobie na znanym lekarzu

reklama
no tak, tylko nie każdy urolog jest "oblatany" w kwestii problemów z niepłodnością i mógłby coś rozsądnego doradzić. Mój mąż był u dr Artura Pietrusy dwa razy i mimo, że dla mężczyzny to dramat iść do lekarza i to od TYCH spraw to był zadowolony. Poczytaj sobie na znanym lekarzu

Czytałam juz o nim, gdy nie uda nam się nic załatwic na NFZ wówczas w przyszłym tygodniu umówimy się do niego.
Twój maz tez ma azoospermię?

hej mam pytanie czy to normalne że po braniu estrofenu przestalam krwawic zawsze okres mam 7 dni a dzisiaj wzięłam już 4 tabletki i okres sie skończył tylko jakaś woda leci czy któraś tak miała?

Zylwia czy mozesz mnie zapisac na poniedzialek 19.03 scretching ? Bo ja jakos nie umiem sie dopisac. W poniedzialek bedzie 25 dc, mam nadzieje ze @ nie przyjdzie wczesniej bo już mnie brzuch zaczyna bolec. Dziewczyny w ktorym dc mialyscie robiony scretching endometrium ?
Ja mam mieć robiony w 24 dc. Ale jak rozmawiałam z lekarzem to należny go wykonać na około 7 dni przed spodziewaną @. Więc wszystko zależny jak długie masz cykle.

Jestem z Rybnika, śląskie. Maz jest zasłuzonym honorowym dawcą krwi więc nie będziemy czekac w kolejkach tylko przyjmują Go od razu..
My bylismy kiedys u dr Drabiny w Krakowie. Niestety imienia nie pamietam i skierowała nas tam pani dr z kliniki. On z tego co kojarze to tez na NFZ przyjmuje

hej mam pytanie czy to normalne że po braniu estrofenu przestalam krwawic zawsze okres mam 7 dni a dzisiaj wzięłam już 4 tabletki i okres sie skończył tylko jakaś woda leci czy któraś tak miała?
Ja zadnych roznic nie zauwazalam i zawsze mam skape miesiączki, od 3 dnia wkladka wystarcza

Ja estradiol brałam już 2 dni przed spodziewana @ i przyszła normalnie i jak zwykle ponoć estradiol nie wpływa na @

reklama
Dziewczyny, załamana diagnoza lekarki na Karowe ze ten krwiak taki duży okropny, poszłam do moje lekarza. Obejrzał mnie i powiedział, ze zarodek urósł o 4mm od soboty, serce bije, i przerósł krwiaka. I ze krwiak jest ale nie jakis ogromny i sie oczyści sam. Ze non stop leżenie tez niedobre bo wlasnie mało sie oczyszcza a brązowa krew=stara krew... w ogóle powiedział, ze niestety czasem w szpitalu jak na taśmie i reakcje sa nieodpowiednie i moze doktor była przemęczona... niezłe mnie nastraszyla.
Czyli sa jeszcze normalni lekarze. To odpoczywaj i sie nie denerwuj juz...

Do góry