Każdy mi mówi że mały ale mi się wydaje że jest jak na 26 tydz w sam raz.Chyba brzusio..... matko ale macie mamusie małe brzusie
reklama
Który tydzień?Udało się dodać. Zarażam Was brzuchem,wezcie pod uwagę że jesteśmy po kolacji
Aguleczka29
Fanka BB :)
Jak na 24 tydzień ogromnyKtóry tydzień?
Aguleczka29
pięknie,ja to jak dziad się ubrałam do fotki ,a tu taka modelkaZobacz załącznik 842081
jesteśmy i my
Oczekiwanie2017
wracam ze szpitala bo dzis rano byla krew. serce bije. chcieli zostawic ale ja sie nie zgodzilam bo zapytalam czy cos innego w szpitalu dostane niz w domu. odpowiedzieli ze leki jakie mam to brac dalej i dupka zeiekszamy do 3x2 i lezec. tyle to w domu bede robic. dzis dzidzia 11+1 wyglada to na dwa krwiaki:/ co ma byc to bedzie. w poniedzialek wizyta u mojego lekarza.
Uważaj na siebie. Niech Mąż Cię wyrecza we wszystkim a Ty lez i odpoczywaj.
Modelka rozczochrana w piżamie jeszcze I przed buszowaniem w lodówcepięknie,ja to jak dziad się ubrałam do fotki ,a tu taka modelka
Przepiękny!!Zobacz załącznik 842081
jesteśmy i my
A lekarz mówił czemu Pappa mogło wyjść źle, kiedy NIFTY było ok ?
reklama
No jednak jak na 17tc to trochę dużyPrzepiękny!!
A lekarz mówił czemu Pappa mogło wyjść źle, kiedy NIFTY było ok ?
Wiesz co moja Pani doktor i ten lekarz u którego ostatnio byłam na kontroli mówili, że to takie wyliczenia komputera i że coraz więcej osób rezygnuje że zrobienia tego testu Pappa.. tym bardziej że na usg kość nosowa była widoczna i ogólne wymiary mojej małej idealne... najadlam się aby strachu i wiem jedno, że więcej już tego nie zrobię...
Podziel się: