reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny powiedzcie mi od którego tc lekarz nie robi USG dopochwowego a przez brzuch? Czy jest jakiś konkretny termin czy zależy od lekarza/zarodka? A i mam pytanie o badanie moczu... ostatnio wyszły nieciekawe wyniki i teraz chce to zrobić na 100% dobrze... wiem że trzeba pobrać rano, ze środkowego strumienia, ale chce dopytać o podmycie się: wystarczy samą wodą (jak najmniej chemii) czy może być standardowy płyn do higieny intymnej? (nie zaburzy wyniku?) Pomóżcie ;)
Przy usg to chodzi o etap ciazy ale znaczenie tez ma tluszczyk bo um wieksza warstwa tym obraz mniej widoczny. co do mycia sie to ja to robie z plynrm ale wycieram ręcznikiem papierowym

reklama
Jezeli jestes po 35 roku zycia to ryzyko chorob genetycznych juz i tak wzrasta, ipcja zajscia w ciaze spada, wiec branie 2 zarodkow ma sens tak czy tak na to patrzac. Ale to wasza decyzja[emoji173]️
Hehe ja 33, M 35 wiec tak naprawde jestesmy na granicy [emoji4] tak czy inaczej trzeba byc dobrej mysli ze bedzie dobrze [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kochana niestety w PFC Praq w Pradze jestem, niemieckie kliniki sa za epoka kamienia lupanego , dlatego sie pozegnalam z nimi. A w Pradze za kazdym razem przed i po transferze akupunktura, IMSI do plemnikow, embryomonitoring, embrioglue i LATZ do embrionow. Poszlismy na calosc , ale nie zaluje zadnego centa. Co z tego bwdzie nie wiadomo, bo niestety trace ciaze czesto, ale to ze wogole raz pi razie w niej jestem to mistrzostwo swiata❤️
Gratulacje :D.

Sama w to nie wierze, widze teraz co to znaczy zajebiscie dobra klinika[emoji173]️Nie ma ze sie nie uda[emoji173]️

Gratuluje [emoji5]mogę zapytać które to Twoje podejście? I czy miałaś i masz jakieś objawy? Ja dziś jestem 8dpt i zupełnie nic mi nie dolega [emoji20]mam wrażenie, że mnie niestety się nie udało. Miałam podany 2 dniowy zarodek.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie Niepokonane Wojowniczki i Szczęśliwe Mamuśki:-)

Od dłuższego czasu podczytuje Was zza krzaków, aż w końcu Gosia 321 namówiła mnie żebym się ujawniła ;-) P.S pewnie już miała dość mojego marudzenia na fb ;-)
Mam mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego zacnego grona.
Witamy, napisz coś o sobie. Mam nadziejè że będzie ci u nas miło.

reklama
Witajcie Niepokonane Wojowniczki i Szczęśliwe Mamuśki:-)

Od dłuższego czasu podczytuje Was zza krzaków, aż w końcu Gosia 321 namówiła mnie żebym się ujawniła ;-) P.S pewnie już miała dość mojego marudzenia na fb ;-)
Mam mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego zacnego grona.

Pewnie że tak:) Odciążymy trochę Gosię :)
Jak coś Cię niepokoi to pytaj śmiało:)

Do góry