Przy usg to chodzi o etap ciazy ale znaczenie tez ma tluszczyk bo um wieksza warstwa tym obraz mniej widoczny. co do mycia sie to ja to robie z plynrm ale wycieram ręcznikiem papierowymDziewczyny powiedzcie mi od którego tc lekarz nie robi USG dopochwowego a przez brzuch? Czy jest jakiś konkretny termin czy zależy od lekarza/zarodka? A i mam pytanie o badanie moczu... ostatnio wyszły nieciekawe wyniki i teraz chce to zrobić na 100% dobrze... wiem że trzeba pobrać rano, ze środkowego strumienia, ale chce dopytać o podmycie się: wystarczy samą wodą (jak najmniej chemii) czy może być standardowy płyn do higieny intymnej? (nie zaburzy wyniku?) Pomóżcie
reklama
chlopkers
Fanka BB :)
Hehe ja 33, M 35 wiec tak naprawde jestesmy na granicy [emoji4] tak czy inaczej trzeba byc dobrej mysli ze bedzie dobrze [emoji4]Jezeli jestes po 35 roku zycia to ryzyko chorob genetycznych juz i tak wzrasta, ipcja zajscia w ciaze spada, wiec branie 2 zarodkow ma sens tak czy tak na to patrzac. Ale to wasza decyzja[emoji173]️
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Lotta84
Witajcie Niepokonane Wojowniczki i Szczęśliwe Mamuśki:-)
Od dłuższego czasu podczytuje Was zza krzaków, aż w końcu Gosia 321 namówiła mnie żebym się ujawniła ;-) P.S pewnie już miała dość mojego marudzenia na fb ;-)
Mam mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego zacnego grona.
Od dłuższego czasu podczytuje Was zza krzaków, aż w końcu Gosia 321 namówiła mnie żebym się ujawniła ;-) P.S pewnie już miała dość mojego marudzenia na fb ;-)
Liv26
Gratulacje .Ja kochana niestety w PFC Praq w Pradze jestem, niemieckie kliniki sa za epoka kamienia lupanego , dlatego sie pozegnalam z nimi. A w Pradze za kazdym razem przed i po transferze akupunktura, IMSI do plemnikow, embryomonitoring, embrioglue i LATZ do embrionow. Poszlismy na calosc , ale nie zaluje zadnego centa. Co z tego bwdzie nie wiadomo, bo niestety trace ciaze czesto, ale to ze wogole raz pi razie w niej jestem to mistrzostwo swiata
Liv26
A Ty w jakim wieku jesteś jeśli można wiedzieć? Bo ja sporadycznie do Was zaglądamJezeli jestes po 35 roku zycia to ryzyko chorob genetycznych juz i tak wzrasta, ipcja zajscia w ciaze spada, wiec branie 2 zarodkow ma sens tak czy tak na to patrzac. Ale to wasza decyzja
malena100
Sama w to nie wierze, widze teraz co to znaczy zajebiscie dobra klinika[emoji173]️Nie ma ze sie nie uda[emoji173]️
Gratuluje [emoji5]mogę zapytać które to Twoje podejście? I czy miałaś i masz jakieś objawy? Ja dziś jestem 8dpt i zupełnie nic mi nie dolega [emoji20]mam wrażenie, że mnie niestety się nie udało. Miałam podany 2 dniowy zarodek.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oczekiwanie2017
Zapiszesz mnie na 12.03 na podglad maluszka?
Oczywiście
@annemarie co za piekne wiesci!!!!! Moje gratulacje!!!!!!!!
Margit2018
Witamy, napisz coś o sobie. Mam nadziejè że będzie ci u nas miło.Witajcie Niepokonane Wojowniczki i Szczęśliwe Mamuśki:-)
reklama
Witajcie Niepokonane Wojowniczki i Szczęśliwe Mamuśki:-)
Pewnie że tak Odciążymy trochę Gosię
Jak coś Cię niepokoi to pytaj śmiało
Podziel się: