reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Co do "smok", chodziło mi o smoczek:) taki dziecięcy :) Leży sobie pod poduchą. A ten upław kochane to nie było typowe plamienie. Ono ze sie wyraze wygladalo jak troche plodnego, ciagnacego sie sluzu tylko w kolorze brazowym i tylko tyle. Nic wiecej. potem zero czegokolwie, przezroczysty sluz i resztki luteiny ;) Sorry za dobitnosc. No i bolal mnie brzuch jak na @ dzis. cisnienie jak zwykle mnie denerwuje bo skacze ale kontroluje i to najwazniejsze:) Jutro rano powtarzam sikańca, jak bedzie pozytyw to mysle ze betka to juz formalnosc. Najgorsze bedzie pierwsze usg...poprzednim razem juz bylo cos nie tak, a serducha nigdy nie uslyszalam:(

reklama
Aisha to super, że plamienie odeszło w niepamięć. Jak tylko zbadasz betkę to pochwal się wysokim wynikiem. Wierze, że już wkrótce zobaczysz bijące serduszko :-)

Witajcie kobietki!
Kaska witaj w klubie u mnie tez nic się nie dzieje-no ja po 13-ym wybieram się na szpital żeby monitorowali co i jak;-)

Za wszystkie bez wyjatku trzymam kciuki i przesyłam fluidki ciążowe póki jeszcze mogę:-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Magdusia Kaska - a ja sobie tak wlasnie o was dzisiaj myslalam i w sumie to bylam przekonana ze wy juz rozpakowane. Ehhh twarde z was sztuki, dzieciaczkom sie nie spieszy. Dajcie konieczni9e znac jak tylko cos sie ruszy

Aisha - no to dobrze ze to ustalo cokolwiek to bylo. Moze jakies resztki macica się oczyszcza i tyle. A brzuch jak na @ pobolewal mnie do II trymestru, wiec tym sie nie martw. Nie martw sie na zapas, tym razem musi byc dobrze.

ja mam to samo , ale chyba jadę so szpitala , nie do kliniki , żeby mnie nie wysmiali , zrobię betę i się okaże , bo juz wczoraj wieczorem zaczełam się stresować , bo brzuch mnie zaczął trochę bolec , świra można dostać , a poza tym i tak się podziwiam , że wytrwałam 10 dni. co do sikańców , to ja je robiłam przy naturalnych próbach , wiec tez nie jestem do nich zbyt przyjaznie nastawiona.trzymajcie się dziewczyny:)

Hey dziewczyny,

Mnie od wczoraj troszkę kłuje lewy jajnik a dzisiaj to juz tak mnie ciągnie w w dole brzucha...jak na @...tez się boje, jutro 10 dpt, powinnam ja zrobic ale zrobie w środę. No chyba ze przyjdzie wczesniej @. Tak bardzo nie chce tej małpy, chociaz dopóki biorę luteine to nie powinna przyjśc!!! A cycki to zaraz mi chyba wybuchną, tak sa czułe na dotkniecia. Sama nie wiem co mam myslec, ale sikanca nie zrobie. Za to betę we wtorek.

Za wszystkie testujące w tym tygodniu trzymamm kciuki, za siebie tez of course:) Mam wielką nadzieje, ze nam sie uda!!!!! W końcu zasłużylysmy na to, to jest nasza cieżka droga pod górke w oczekiwaniu na maleństwo, ale kiedy s w koncu musi sie udac. WIERZE W NAS !!!!!!!!!!! :):):)

Ostatnia edycja:
memories, aisha, eevlee, lucy, agapl, hola oraz inne dziewczynki mocno zasickam kciuki za Wasze testowanie, abyście zobaczyły II piękne kreseczki i wysoką betę !!!!

U mnie dzisiaj 5 dpt i niestety kłucie przy lewym jajniku nie ustaje, co to może być ???

reklama
Marcikuk no po nocy na wkladce troszke delikatnie zabarwionego sluzu....Ale test....pozytywny poraz drugi, druga kreska mocniejsza niz poprzednio, jutro beta. Dzis leze plackiem conajmniej do 16.00. Mam nadzieje ze sie uda! Mam wrazenie ze ten sluz zabarwiony jest po podaniu sobe luteiny, bo ja takim aplikatorem sobie ja wkladam, moze to jakos tam podraznia. Oby,oby!
Memories wiesz te bole jak na @ moga byc po prostu dlatego ze organizm mysli ze wlasnie jest @. Juz to sobie wydedukowalam wczoraj;P ze te plamienia czy cos tez moga od tego byc :) I tego sie trzymajmy. Widzisz kazdy inny, ja mam pozytywnego sikanca a piersi mam tylko takie pelniejsze, nie bola ani one same, ani sutki. Mysle ze na typowe objawy to jeszcze za wczesnie i obym miala racje. Glowa do gory:))) Ja jutro się upewnie- rano jade na bhcg.

Do góry