izabella87
Fanka BB :)
A masz amol? Mogłabyś sobie posmarować
Mam, ale co dziąsło smarować ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A masz amol? Mogłabyś sobie posmarować
Przypomniało mi się,ze na bol zęba podobno dobre jest nadgryzienie goździka i trzymanie go na zębie.Jelsi masz to spróbuj,a nóż ci pomoze.
Nie wiem jaki masz próg bólu,ale jeśli jesteś wytrzymała i rzadko bierzesz przeciwbólowe,to faktycznie dziwne.A to trzy obok siebie?nie masz napuchnietego dziąsła przy tych zębach?
Tylko ze kolo zeba dziaslo nie bylo spychniete tylko byl tam ropien z ktorego saczyla sie ropa a na podniebieniu byla taka bulka i jak ja naciskalam jezykiem to wlasnie z ropnia sie ropa wylewala. No tydzien temu znowu mi poszerzala kanaly, ladnie zabek teraz wyglada i mam nadzieje ze bedzie sie ladnie trzymsl do tego konca ciazy i ze nie bedzie mi go zas wiercic chciala. A prawda tez jest taka ze czlowiek każda złotówkę przezbaczal na in vitro ze nie bylo kasy na dentysteO kuzwa,masakra [emoji21] ropa to straszny syf,zwłaszcza w ciazy-dobrze,ze trafiłaś na dobrego dentystę.
A jeszcze sprobuj sobie robic zimne oklady. Ja tez raz po tranaferze mialsm taki pieronski bol zeba i wlasnie robilam okłady i po kilku godzinach przeszloWłaśnie go trzymam
Ze tez takie rzeczy dzieją się zawsze na noc jak nie ma ratunku :/
Zeby posmaruj te ktore Cie bolaMam, ale co dziąsło smarować ?
Właśnie go trzymam
Ze tez takie rzeczy dzieją się zawsze na noc jak nie ma ratunku :/
Ten na grzyba to fluconazole (1 tabl w 1 dzień antybiotyku i 1 tabl po zakończeniu leczenia)Ciekawe co to za antybiotyk na grzyba dostałaś, nie pamiętasz pewnie? Ja jak poczuje, że coś się dzieje, to smaruje clotrimazolem, póki co skutkuje, w sumie dawno grzybicy nie miałam, mimo że antybiotyk brałam, pewnie to zasługa provagu. Ja Ci niestety z paciorkowcem nie pomogę, bo nie mam pojęcia
Tych co wyminiłaś na szczęście nie mam. Z tymi ręcznikami mądrze robisz, ja chyba papierowymi zacznę się wycierać... ja właśnie niestety mam objawy, ostatnio czuję duży dyskomfort, myślałam, że grzybica znowu, ale przy transferze mi doktorek powiedział, że on nic nie widzi i że to pewnie podrażnienie po luteinie... dzisiaj idę do mojej ginki, zobaczymy co mi powie.
Miłego dnia kochane :*
Tylko ze kolo zeba dziaslo nie bylo spychniete tylko byl tam ropien z ktorego saczyla sie ropa a na podniebieniu byla taka bulka i jak ja naciskalam jezykiem to wlasnie z ropnia sie ropa wylewala. No tydzien temu znowu mi poszerzala kanaly, ladnie zabek teraz wyglada i mam nadzieje ze bedzie sie ladnie trzymsl do tego konca ciazy i ze nie bedzie mi go zas wiercic chciala. A prawda tez jest taka ze czlowiek każda złotówkę przezbaczal na in vitro ze nie bylo kasy na dentyste
2 razy dziada już leczyłam (pierwszy raz przed tą drożnością był duomox - penicylina, a drugi raz przed punkcją dostałam monural - trochę się zdziwiłam, że jedna saszetka jakiegoś antybiotyku wystarczy bo za pierwszym razem łykałam antybiotyk przez bite 2 tyg i to końskie dawki, ale nawet Paśnik tez mówił, że ten monural był ok). Co oni na to teraz to nie wiem, bo wynik przyszedł mi dopiero wczoraj. Będę w pt na wiz to zapytam, jak oleje to podobijam się do mojej.To samo mi przyszło do głowy jak tylko przeczytałam, że masz paciorkowca. A co na to gin z kliniki i ta Twoja ginka?