Eh napisalam posta i mi sie caly skasowal...nie mam sily go poprawiac, w skrocie- cisnienie wariuje, chyba mam pierwsze obajwy- potok sluzu...delikatne bole piersi, ale na prawde delikatne. Wszystkim zycze milej nocy! Mdlilo mnie i czuje sie taka rozbita ale to za pewne od duzych ilosci lekow.
reklama
Czesc Dzeiwuszki
Ten progesteron snil mi sie dzis w nocy. On chyba jest jednak za niski co sadzicei o tym dziewczyny??? Czytalam troche w necie na ten temat ale nic nie rozumiem bo niby normy to 9-47ng/ml do 12 tyg ciazy ale skoro tak, to dlaczego dziewczyny na innych forach pisza,ze lekarze zwiekszaja dawke progesteronu przy wyniku podobnym jak moj.
Ten progesteron snil mi sie dzis w nocy. On chyba jest jednak za niski co sadzicei o tym dziewczyny??? Czytalam troche w necie na ten temat ale nic nie rozumiem bo niby normy to 9-47ng/ml do 12 tyg ciazy ale skoro tak, to dlaczego dziewczyny na innych forach pisza,ze lekarze zwiekszaja dawke progesteronu przy wyniku podobnym jak moj.
Ostatnia edycja:
madzialenak
mama na pełen etat
Witam w ten słoneczny ale zimny poranek :-)
agapl niestety nie pomogę bo nic nie wiem na ten temat. Chyba zrobię sobie też badanie progesteronu.
Dzisiaj mój 4dpt, od wczoraj cały czas coś mnie kuje, wiecie może o co chodzi??
agapl niestety nie pomogę bo nic nie wiem na ten temat. Chyba zrobię sobie też badanie progesteronu.
Dzisiaj mój 4dpt, od wczoraj cały czas coś mnie kuje, wiecie może o co chodzi??
Agapl
według mnie troszkę za wcześnie zrobiłas ten progesteron, mi zawsze lekarz kazał najwczesniej 7 dpt, bo on rośnie od wartości około 1, wiec u Ciebie jeszcze sobie rośnie. Poniżej wklejam linka na temat wzrostu progesteronu. Pytanie jeszcze iludniowe zarodki miałaś podane? Ale nawet jesli to 12 ng/ml jest też dobrym wynikiem, nie powinien bowiem spaść ponizej 8, no a norma jest 9 więc jesteś po pierwsze powyzej normy a po drugie on według mnie jeszcze rosnie :-)
Progesteron w ciąży | parenting.pl
według mnie troszkę za wcześnie zrobiłas ten progesteron, mi zawsze lekarz kazał najwczesniej 7 dpt, bo on rośnie od wartości około 1, wiec u Ciebie jeszcze sobie rośnie. Poniżej wklejam linka na temat wzrostu progesteronu. Pytanie jeszcze iludniowe zarodki miałaś podane? Ale nawet jesli to 12 ng/ml jest też dobrym wynikiem, nie powinien bowiem spaść ponizej 8, no a norma jest 9 więc jesteś po pierwsze powyzej normy a po drugie on według mnie jeszcze rosnie :-)
Progesteron w ciąży | parenting.pl
agapl - ja o pregesteromie nie mam zielonego pojecia, ale krolik juz kilka razy razy okazala sie doskonalym specjalista od tych spraw takze wyglada na to ze wynik wysmienity i nie ma najmniejszego powodu do zmartwienia.:-)
Madzielanek - teoretyczne moze to byc implantacja:-) Pki co odpoczywaj i nie stresuj sie niepotrzebnie.
Madzielanek - teoretyczne moze to byc implantacja:-) Pki co odpoczywaj i nie stresuj sie niepotrzebnie.
Agalpl dobrze ze napisalas do lekarza. On uspokoi Cię na dobre. Ja nie robię w ogóle takiego rodzaju badań, ani progesteronu ani estradiolu, który też musze przyjmowac. Pewnie będę musiała zrobić po wyniku bety tak sądzę.
reklama
Podziel się: