chlopkers
Fanka BB :)
Jechalam zdecydpwanie za szybko jak na poczatkujaca (taki wariat jestem) i chyba za mocno przesunelam ciezar ciala do przodu, czubek lyzew zahaczyl o wyrwe i wygrzmocilam z duza predkoscia prosto na blache przodem do lodu, tak ze twarz zaslonilam rekami, ale wylozylam sie jaka dluga na lodzie, walnelam prawa strona ciala od pasa w gore (stad ta prawa piers) no i lewa strona u dolu (wprost na lewe kolano). Mam nadwrazliwe piersi, bo wciaz mnie bola i sa duze jak po progesteronie w ciazy, z trudem sie wcisnelam w najwiekszy stanik sportowy jaki mam i to pewnie stad taka bolesna reakcja [emoji4] ehh nic mi nie bedzie, ale az mi glupio, ze tu niby powazne sprawy, ivf, drogie procedury medyczne, zastrzyki, hormony itp rzeczy, ostatnie dwa miesiace uwazalam na siebie, tylko w domu na spokojnie, a tu tak sie puscilam pedem jak malolata zerwana z lancucha i od razu cos narozrabialam [emoji28]Ja biore pingwinka zawsze i to wyglada komicznie jak dzieciaki zaiwaniaja na lyzwach a stara baba z pigwinkiem i przy bandzie a i tak.sie potrafi przewrocic a kochana piers Cie od czego.boli??
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom