reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Agid , dlatego ja chcę byc twarda i nie robić wogóle testów ciążowych ,chyba , ze dopiero wtedy jak beta wyjdzie ok , żeby mieć na pamiątkę. Mam mieszane uczucia , raz jestem pełna optymizmu , a raz pełna obaw o to czy się uda. Wczoraj dość mocno bolał mie brzuch , nie wiem co było tego przyczyną , na szczęście dziś jest ok , poza tym , że 37,5 się utrzymuje:(

reklama
Lucy
progesteron bardzo ładny i oznacza tyle że nie musisz zwiekszać dawek dupka i lutki (ale oczywiscie czekaj na odp. od lekarza). Taki progestreon pozwala spokojnie zagnieździć się maleństwu i rosnać :) ale nie można wywróżyć na jego podstawie czy jesteś w ciąży. A co do bety postaraj sie wytrzymac chociaż do 10 dpt. W 9 dpt może wyjść niska i bedziesz sie stresowac i zachodzić w głowe czy jest ok. Ale oczywiście to moje zdanie. Ja dalej trzymam kciuki tak jak za każdą z Was, chociaż o tym nie pisze ale wierzcie pamiętam :-)

Lucy, niestety nie pomoge z progesteronem. Jestetm zielona w tym temacie. Sama sie wybieram jutro lub w poniedzialek sprawdzic poziom i licze na pomoc i doswiadczenie Dziewczyn. :-)

Hej dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie, dlugo sie nie odzywalam. Aktualnie jestem w 8dpt....nie mam objawow, troche mnie glowa pobolewa, no delikatnie prawa strona podbrzusza, ale podejrzewam ze to dokarmiana przez hormony torbiel endo....Pozdrawiam Was serdecznie! :)

Witajcie dziewczęta!!! Znowu mam problem,a pytanie kieruje do dziewczyn które aplikowaly progesyeron dopochwowo. Chodzi o to,ze czasami wypadają mi z pochwy grudki,które,jak mowilyscie Wam tez się zdarzają. Ale zauważyłam tez,ze te grudki są takie bardzo blado różowe. Czy mialyscie coś podobnego? Zaznaczam,ze nie zdarza mi się to codziennie, zauważyłam to może trzy razy. Nie mam żadnych upławów,moja wkładka zawsze jest czysta. Przepraszam za dosadnosc,ale myśle,ze już to Was nie razi:-).

Aisha, witaj kochana. Oczywiscie,ze Cie pamietamy :-) Jak sie miewasz. Cudownie,ze juz jestes w 8dpt. Super, niedlugo zapewne testujesz:-)

Agapl no tak, 11 wrzesnia robie bete, kusi mnie test, mam juz go nawet w domu....chyba zrobie jutro i dam Wam znac;P

karamel to normalne, podobno luteina stosowana dopochwowo podraznia sluzowke czy jakos tak, zdarzaja sie nawet ciemniejsze uplawy. Nie ma sprawy za dosadnosc;) Rzecz ludzka:)

reklama
Do góry