reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

elala - kochana,mam nadzieję,że wybaczysz mi ten poprzedni post..... "pospieszyłam" się pisząc o wyniku. Tak to jest jak się codziennie nie czyta wiadomości ;) Jedno jednak nadal jest aktualne - zaciśnięte piąstki :))))

reklama
last time zgadzam się z Tobą w 100% lepiej zrobić betę niż tracić czas na testy ciążowe. Tylko co mają zrobić dziewczyny w UK, które jak czytam to po in vitro mają robić testy ciążowe a nie bety. To trochę dziwne, ale też nie we wszystkich klinikach tak jest. U niektórych dziewczyn testy pokazują 2 kreski już 8 dpt, gdzieś tu wyczytałam a u mnie 12 dpt nic nie pokazał. Dziwne trochę.

GizaS trzy komóreczki to też wystarczająca liczba. Ja miałam właśnie 3 komórki pobrane i te 3 się zapłoniły i teraz czekam na bijące serduszko lub serduszka. Trzymam krzciuki za transfer, zobaczysz, że wszystko będzie dobrze. Ja wierzyłam, że się uda chociaż miałam lekkie obawy, ale gdzieś tam w środku wiedziałam, że to mój czas. Czekam na wyniki Twojego transferu :):):):):):):):)

Cały czas myślę jak tam moje bąble się dzielą i co będzie z nimi do soboty
baffled5wh.gif
Nie mam ich dużo dlatego strach większy
embarrassed.gif

Jesteś przykładem że nie liczy się ilość tylko jakość :tak:

lastime - oszolomie kochany jestes jak ten pedziwiatr przelatujesz przez nasze forum pelna pozytywnej energii. Rozumiem, rozumiem i dziekuje za kciuki na pewno sie przydadza. wpadaj czesciej. Twoj niezmierzony potymizm jest tu bardzo potrzebny.

Gizas - wyobrazam sobie ze bardzo sie denerwujesz o goraco trzumam kciuki za twoje jajeczka. Przynajmniej lekarze mysla pozytywnie tazke ty tez nastawiaj sie na sukces. Musi, musi ,musi sie udac.

Moje kochane kolezaneczki oczekujace na betki - niech wam czas szybko leci.Ogladajcie duzo komedii romatycznych, wykorzystajcie czas na rzeczy ktore zawsze mialyscie ochote ale nigdy nie mialyscie okazji zrobic. zycze duzo pozytywnych mysli i wiele cierpliwisci.

Agapl - nastraszylas mnie ta krzepliwoscia:szok: o co chodz????

elala - takie cudne zdania o mojej skromnej osobie hihihi są dla mnie niczym miód dla uszu,balsam dla duszy :)))
Kobitko kochana,w Was drzemie tyle siły,tyle wiary,że nawet same o tym nie wiecie ;) Trzeba je tylko czasem wydobyć z głębi serca a świat stanie się piękniejszy ;)))

dorex3, kciuki juz zacisniete!!!! Powodzenia!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

GizaS, 3 komoreczki , to nie jest zle. Tragedia bylaby, gdyby nic nie bylo. Masz 3 i sluchaj slow lekarza. Bedziesz miala zarodeczki i tej opcji sie trzymamy. OK!!!??? Nie zamartwiaj sie jestem przekonana,ze bedzie dbrze.

Eevlee, Elala wskazaniem do tego typu badan byly podobne schorzenia w rodzinie. Lekarka myslala,ze moze nie jest to uwarunkowane genetyczne okazalo sie jednak,ze tak.

last time oczywiście ze sie zapełniają. Kazda wyprawa domiasta konczy sie jakimiś zakupami dla maluszka- nie umiem sie powstrzymać:)

Kaska- trzymam za ciebie kciuki i życzę ci lekkigo i udanego porodu:) wszystko bedzie dobrze. Daj znać jak bedziesz po.

GizaS trzy też ok. ważne żeby teraz dalej dobrze sie rozwijały. &&& kciuki zaciskam i nie puszczam aż do bety

Za wszystkie was trzymam kciuki- za te co czekają na transfer i na bete i za te którym sie już udało i za te które czekają na swój czas:* buziaki dla Was:*:*:*

reklama
Dziewczyny właśnie odebrałam wynik progesteronu w 6dpt 34,94 - nie mam pojecia co to oznacza ,ale dziś podjęłam decyzję, ze w poniedziałek robię betę , dłużej nie wytrzymam , dziś szybko wyszłam ze szpitala , żeby mnie nie korciło. Ma któraś doświadczenie w interpretacji wyników , napisałam do lekarza , ale nie wiem , kiedy odpisze , także byłabym wdzięczna za informację , jeśli któraś coś wie.

Do góry