reklama
last time zgadzam się z Tobą w 100% lepiej zrobić betę niż tracić czas na testy ciążowe. Tylko co mają zrobić dziewczyny w UK, które jak czytam to po in vitro mają robić testy ciążowe a nie bety. To trochę dziwne, ale też nie we wszystkich klinikach tak jest. U niektórych dziewczyn testy pokazują 2 kreski już 8 dpt, gdzieś tu wyczytałam a u mnie 12 dpt nic nie pokazał. Dziwne trochę.
GizaS trzy komóreczki to też wystarczająca liczba. Ja miałam właśnie 3 komórki pobrane i te 3 się zapłoniły i teraz czekam na bijące serduszko lub serduszka. Trzymam krzciuki za transfer, zobaczysz, że wszystko będzie dobrze. Ja wierzyłam, że się uda chociaż miałam lekkie obawy, ale gdzieś tam w środku wiedziałam, że to mój czas. Czekam na wyniki Twojego transferu
Cały czas myślę jak tam moje bąble się dzielą i co będzie z nimi do soboty
Jesteś przykładem że nie liczy się ilość tylko jakość
lastime - oszolomie kochany jestes jak ten pedziwiatr przelatujesz przez nasze forum pelna pozytywnej energii. Rozumiem, rozumiem i dziekuje za kciuki na pewno sie przydadza. wpadaj czesciej. Twoj niezmierzony potymizm jest tu bardzo potrzebny.
Gizas - wyobrazam sobie ze bardzo sie denerwujesz o goraco trzumam kciuki za twoje jajeczka. Przynajmniej lekarze mysla pozytywnie tazke ty tez nastawiaj sie na sukces. Musi, musi ,musi sie udac.
Moje kochane kolezaneczki oczekujace na betki - niech wam czas szybko leci.Ogladajcie duzo komedii romatycznych, wykorzystajcie czas na rzeczy ktore zawsze mialyscie ochote ale nigdy nie mialyscie okazji zrobic. zycze duzo pozytywnych mysli i wiele cierpliwisci.
Agapl - nastraszylas mnie ta krzepliwoscia o co chodz????
Gizas - wyobrazam sobie ze bardzo sie denerwujesz o goraco trzumam kciuki za twoje jajeczka. Przynajmniej lekarze mysla pozytywnie tazke ty tez nastawiaj sie na sukces. Musi, musi ,musi sie udac.
Moje kochane kolezaneczki oczekujace na betki - niech wam czas szybko leci.Ogladajcie duzo komedii romatycznych, wykorzystajcie czas na rzeczy ktore zawsze mialyscie ochote ale nigdy nie mialyscie okazji zrobic. zycze duzo pozytywnych mysli i wiele cierpliwisci.
Agapl - nastraszylas mnie ta krzepliwoscia o co chodz????
elala - takie cudne zdania o mojej skromnej osobie hihihi są dla mnie niczym miód dla uszu,balsam dla duszy ))
Kobitko kochana,w Was drzemie tyle siły,tyle wiary,że nawet same o tym nie wiecie Trzeba je tylko czasem wydobyć z głębi serca a świat stanie się piękniejszy ))
Kobitko kochana,w Was drzemie tyle siły,tyle wiary,że nawet same o tym nie wiecie Trzeba je tylko czasem wydobyć z głębi serca a świat stanie się piękniejszy ))
dorex3, kciuki juz zacisniete!!!! Powodzenia!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
GizaS, 3 komoreczki , to nie jest zle. Tragedia bylaby, gdyby nic nie bylo. Masz 3 i sluchaj slow lekarza. Bedziesz miala zarodeczki i tej opcji sie trzymamy. OK!!!??? Nie zamartwiaj sie jestem przekonana,ze bedzie dbrze.
GizaS, 3 komoreczki , to nie jest zle. Tragedia bylaby, gdyby nic nie bylo. Masz 3 i sluchaj slow lekarza. Bedziesz miala zarodeczki i tej opcji sie trzymamy. OK!!!??? Nie zamartwiaj sie jestem przekonana,ze bedzie dbrze.
anioleczek12341
Fanka BB :)
last time oczywiście ze sie zapełniają. Kazda wyprawa domiasta konczy sie jakimiś zakupami dla maluszka- nie umiem sie powstrzymać
Kaska- trzymam za ciebie kciuki i życzę ci lekkigo i udanego porodu wszystko bedzie dobrze. Daj znać jak bedziesz po.
GizaS trzy też ok. ważne żeby teraz dalej dobrze sie rozwijały. &&& kciuki zaciskam i nie puszczam aż do bety
Za wszystkie was trzymam kciuki- za te co czekają na transfer i na bete i za te którym sie już udało i za te które czekają na swój czas:* buziaki dla Was:*:*:*
Kaska- trzymam za ciebie kciuki i życzę ci lekkigo i udanego porodu wszystko bedzie dobrze. Daj znać jak bedziesz po.
GizaS trzy też ok. ważne żeby teraz dalej dobrze sie rozwijały. &&& kciuki zaciskam i nie puszczam aż do bety
Za wszystkie was trzymam kciuki- za te co czekają na transfer i na bete i za te którym sie już udało i za te które czekają na swój czas:* buziaki dla Was:*:*:*
reklama
Dziewczyny właśnie odebrałam wynik progesteronu w 6dpt 34,94 - nie mam pojecia co to oznacza ,ale dziś podjęłam decyzję, ze w poniedziałek robię betę , dłużej nie wytrzymam , dziś szybko wyszłam ze szpitala , żeby mnie nie korciło. Ma któraś doświadczenie w interpretacji wyników , napisałam do lekarza , ale nie wiem , kiedy odpisze , także byłabym wdzięczna za informację , jeśli któraś coś wie.
Podziel się: