reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mnie progesteron zapisali na ten sam dzien co bete. hmmmm Chyba jednak z tego co piszecie to za pozno. Oni tutaj nie zapisuja badan na poziom progesteronu po transferze i nie bardzo wiedzieli na jaki dzien mi zapisac.

po punkcji - luteinę i dupka 2x1, po transferze dupek 3x1, a lutkę 3x2. Po becie lutka 2x1 i dupek 2x1. A już po usg został mi tylko dupek rano i wieczorem. W ogóle miałam bardzo mało leków - żadnych akardów, estrofemów. Ale pewnie co klinika to własny zestaw.

Anula - wazne zeby ta jedna okazala sie ta jedyna bedzie dobrze nie denerwuj sie. Daj znac jak bedziesz miala wiesci z kliniki.

Co do progesteronu mnie tutaj w UK tez nie badali.

Dziewczynki caly czas was podczytuje i jestem z wami. Przesylam wiruski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
walczcie o swoje :-)
Ja od wczoraj jestem na zwolnieniu lekarskim. W koncu trafilam na polozna ktora sie zainteresowala. Mma siedziec na wolnym i odpoczywac. I powiedziedziala ze od saemgo poczatku nie powinnam robic nocek. No szkoda ze kodeks pracy o tym nic nie mowi, bo jak sie na poczatku ciazy pytalam czy moge to oczywiscie ze tak. No i zwolnienie dostalam ze wzgledu na wysoki puls 124

marcikuk w końcu! Odpoczywaj bo kiedy jak nie teraz, dbaj o siebie i chłopaków.
P.S. Podziwiałam Cię za te nocki pracujące.

Anula trzymam krzciuki za tą jedną komóreczkę coby się zapłodniła.
Madzialenek, Lucy777 po transferze w Novum dostałam informację, że w jeżeli 14 dpt wyjdzie mi pozytywny teść ciążowy (a wyszedł negatywny) to mam zrobić betę i progesteron (beta wyszła ładna, nie wiem czemu te testy nie są wiarygodne). Tak też zrobiłam ten progesteron. W Novum to standardowa procedura mają taki druk z pouczeniem co kiedy zrobić po transferze i co zrobić jeśli udało się zajść w ciąże i jeśliby się nie udało.
Marcikuk odpoczywaj sobie i dbaj o siebie i dzieciaków:) w końcu one są najważniejsze.

reklama
Dorex - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& to na jutro. Ile zarodkow bedziesz miala podane ?

Dziewczynki wiem ze najwazniejsze zdrowie dzieci dlatego tez posiedze na tylku z nogaki do gory.

Do góry