reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
dla poprawy humoru :-)

418828_10151041256298575_1984593726_n.jpg

czesc dziewczyny,

ja juz po puncji wczorajszej...
niestety z 5 pobranych komorek tylko jena nadawala sie do zapodnienia i dzis mam sie dowiedziedziec czy sie udalo:( strasznie sie boe i wogloe to bym ryczla non stop. chyba mojego m poprosze bym zadzwonil bo ja nie mam na tyle odwagii.

Zycze , zeby chociaz Wam sie udalo!!!!!!!!!!!!!!!

Anula - ze wszystkich sił trzymamy kciuki za twoją komóreczkę. Żeby była dzielna i waleczna, pięknie się zapłodniła i została z Tobą na 9 miesięcy.
Na iui jest z nami koleżanka, której ostała się tylko jedna komórka. I dziś ma już chyba 2 miesiące i jest bardzo przystojnym kawalerem.

U mnie z resztą też nie było różowo. Pobrano mi 19komórek, z czego 12 było dojrzałych. Zapłodniło się 8 i ładnie się dzieliły aż do 3 dnia. Właściwie w 3 dobie wszystkie miały I albo II. W dniu transferu okazało się że tylko 2 bąble mają potencjał rozwojowy i dostały się do brzuszka. Reszta dostała jeszcze 2 dni obserwacji - niestety wszystkie pozostałe stanęły na 3 dobie i już nie ruszyły.

Madzialenak , chyba nie masz się czym martwić , mi lekarz kazał je zrobić w 6dpt , żeby zobaczyć jak reaguję na leki, ale z tego co wiem , to większośc dziewczyn nie robi go , kosztuje przynajmniej u mnie 20 zł , więc jak ma Ci poprawić samopoczucie , to zrób:)
Anula
Trzymaj się kobietko , bedzie dobrze , tego Ci zyczę - powodzenia:)

Madzialenak - ja robiłam tylko progesteron przed punkcją. A już po transferze żadnych badań nie robiłam, oprócz bety oczywiście. A jakie masz dawki dupka i luteiny?

reklama
Anula, trzymam kciuki z wszystkich sil, aby ta jedna komoreczka byla silna, waleczna i to byla wlasnie ta, ktora da Ci szczescie bycia mama.

Do góry