reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Miałam 3 dniowy zarodek podany 8b
To moim zdaniem zdecydowan
@Kurcia @Never give up @olgaaa1987 @Agniecha1508 kochane ✊✊✊✊ za wasze bety !! Niech rosną jak szalone I będą początkiem cudownej ciąży !! ❤❤❤❤

@Chocolateri @agawas11 @Jeszczeniematka ✊✊✊ za maluszki niech dalej pięknie rosną :) ciotki czekają na foto :D ❤❤❤

@malena100 ✊ za jajeczka !! Niech pięknie się zapladniaja i dają początek pięknej zdrowej ciąży ❤

@Gotart ✊ za jejczka! Niech pięknie rosną! Czekamy na info kiedy transfer :)

MIŁEGO DNIA KOCHANE ! ❤
Dzięki dziewczyny i powodzenia dzisiaj!!!!! ❤❤❤❤

reklama
Dziewczyny życzę wysokich bet bo ta dzisiaj 6 będzie tzn musi być szczęśliwao_Ona kalendarzu to widze tylko porodyyyyyy może i mi się kiedyś uda tam dopisac:p

Szczerze to ja odradzam... po pierwsze zimno i grozi Ci przeziębienie. A po drugie basen to jest miejsce bakterii a lepiej abyś tam na dole nic nie złapała przed transferem .
Ja zaczęłam chodzi na szkole rodzenia. Zadałam to samo pytanie położnej. Można chodzić na basen pod warunkami, ze weźmiesz włożysz sobie globulke ochronna przed bakteriami i najmniejszy tampon. Tylko faktycznie teraz jest zimno i żebyś się nie przeziębiła ;)

Dziewczynki będzie jak będzie ale kiedyś będzie dobrze. Najmocniej jak się da, trzymajcie się i wracajcie z dobrymi informacjami:-) :) próbuję załatwić histeroskopie mimo złej bakteriologii, jakoś nie mogę tego wyleczyć a czas płynie nieubłagalnie. Aneette dostałaś@? Anne marie mam nadzieje że nas zaskoczysz.:-) :)

Dziewczyny,powodzenia!!! :-) Trzymam za każdą jedna kciuki :biggrin2: Chyba pół dnia spedze na forum czekając na wiesci. Sama tez czekam na dobre wiadomości odnośnie mojej hodowli :happy: Oby to byl dla nas wszystkich dobry dzień:rofl:

reklama
Do góry