reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Agniecha1508 @olgaaa1987 dziewczyny jak wy (my) wytrzymamy do poniedziałku? :p... ja co i raz bardziej myśle nad jutrem, ale widzę, że w poniedziałek będzie nas więcej....A w kupie zawsze raźniej :)
@Never give up @olgaaa1987 - ja wczoraj nie wytrzymałam i zrobiłam test sikany w 6dpt trzydniowego Stefana , no i oczywisci nic nie wyszło - siorka kazała mi sie w łeb *******..ć i markerem se dorysować - to czekanie okropne buuu

reklama
@Never give up @olgaaa1987 - ja wczoraj nie wytrzymałam i zrobiłam test sikany w 6dpt trzydniowego Stefana , no i oczywisci nic nie wyszło - siorka kazała mi sie w łeb *******..ć i markerem se dorysować - to czekanie okropne buuu
Agniecha no to pięknie pojechałaś:tak: jeszcze chyba takiej na forum nie było co w 6 dobie 3 dniowego test wyszedł.

@Agniecha1508 test sikany mógł Ci nie wyjść jeszcze wczoraj ale beta na pewno już jutro cokolwiek powinna pokazać....
A siostrze łatwo mówić... nie wie jak wolno tydzień dla nas mija w takim stanie :p

reklama
@Agniecha1508 @olgaaa1987 dziewczyny jak wy (my) wytrzymamy do poniedziałku? :p... ja co i raz bardziej myśle nad jutrem, ale widzę, że w poniedziałek będzie nas więcej....A w kupie zawsze raźniej :)

A no to widze ze nie ja jedyna bo ja jutro chcialam sikac :D
Przy poprzednim transferze sikalam od 6 dnia... jakos latwiej mi bylo isc na bete wiedzac ze jest negatyw. Chyba bym nie zniosla bety bez sikaczy...

Do góry