reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Megii niezależnie od tego jak to się skończy jesteś w ciąży a to naprawdę wiele. Będzie dobrze jak nie teraz to troche później
Megii niezależnie od tego jak to się skończy jesteś w ciąży a to naprawdę wiele. Będzie dobrze jak nie teraz to troche później
Też tak myślę i jestem z tego powodu zadowolona bez względu jaki będzie finał:)) pozdrawiam

reklama
Aaa kochane najnowsze info z labolatorium dalej mamy 10 pieknych zarodeczkow :D
Z nasienia emka 4 zarodki 8a 1 zarodek 6a
Z nasienia dawcy 1 zarodek 12a 3 zarodki 8a i jeden zarodek 4a
Maluchy dalej sie pieknie rozwijajcie w przesliczne blastki
To ta doba jest teraz decydujaca. Mocne kciuki za maluchy zeby wszystkie były pieknymi blastkami✊✊✊✊✊✊

Hej Walcząca, jak miło :) ja siedzę w krzakach cały czas. Byłam na wizycie w styczniu. Okazało się że badania się przedawnily i musimy robić od początku. Więc cała moja organizacja i plany poszły na marne. No i oczywiście kupa kasy. Lot dla całej rodziny (bo mąż musiał zgodę podpisać), zakwaterowanie itp... Masakra.
Teraz luty w ogole odpada bo się przeprowadzamy więc może w marcu się uda podejsc na naturalnym cyklu chociaż mój lekarz cały czas mnie namawia na sztuczny bo niby łatwiej... Jak mnie badał w 10dc to endo było 10mm bez estrofemu i takie samo z... Już sama nie wiem.
Chyba jednak się upre na ten naturalny mimo wszystkich przeciwności. Buźka wielka.

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej sol, ostatnio zastanawiałam się co u ciebie i miałam nadzieję że już z brzuszkiem chodzisz[emoji20]. Wiem jak ciężko pogodzić te przyloty, wizyty, hotele, praca [emoji33] ale mam nadzieję że tym razem się uda. My też planujemy przeprowadzkę, jesteśmy na etapie szukania czegoś odpowiedniego dla nas. Ja już mam 33tc więc termin wielkimi krokami się zbliża [emoji33] i mała rosnie jak na drożdżach i chyba szykuje nam sie klopsik [emoji6]. Trzymam mocno kciuki za twój marzec.
Dziewczyny za wasze starania i marzenie by się spełniło [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji256] [emoji256] [emoji256]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

To ta doba jest teraz decydujaca. Mocne kciuki za maluchy zeby wszystkie były pieknymi blastkami✊✊✊✊✊✊
Tak dokladnie te 2 doby sa decydujace bo zawsze wszystko dochodzilo do 4 doby i w 5 morule albo wczesne blastki. Boze spraw zeby teraz bylo inaczej i byly piekne blastunie :*

Ostatnia edycja:
Aaa kochane najnowsze info z labolatorium dalej mamy 10 pieknych zarodeczkow :D
Z nasienia emka 4 zarodki 8a 1 zarodek 6a
Z nasienia dawcy 1 zarodek 12a 3 zarodki 8a i jeden zarodek 4a
Maluchy dalej sie pieknie rozwijajcie w przesliczne blastki
Trzymam mocno kciuki, musi się tym razem udac[emoji4] [emoji256] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie kochane.Dzis mój dzień zaczął się okropnie zadzwonił mój tata że z mama coś dzieje się nie tak.Zapomina nie odpowiada na pytania jak do niej zadzwoniłam to chyba nawet mnie nie poznała i cal czas mówiła że nie wie.Teraz jest w szpitalu.Jutro lecę do Pl i tu moje pytanie.Jutro zaczyna mi się 6 miesiąc jak narazie bezproblemowej ciazy czuje sie dobrze brzuch nie boli i dzidzius sie rusza.Jak myślicie czy lot mi nie zaszkodzi?nie mam czasu i możliwości zadzwonić do lekarza.Echorafie 2 trymestru mam na 26 luty jeśli do tej pory nie wrócę zrobię w Pl i przetłumacze.

reklama
Witajcie kochane.Dzis mój dzień zaczął się okropnie zadzwonił mój tata że z mama coś dzieje się nie tak.Zapomina nie odpowiada na pytania jak do niej zadzwoniłam to chyba nawet mnie nie poznała i cal czas mówiła że nie wie.Teraz jest w szpitalu.Jutro lecę do Pl i tu moje pytanie.Jutro zaczyna mi się 6 miesiąc jak narazie bezproblemowej ciazy czuje sie dobrze brzuch nie boli i dzidzius sie rusza.Jak myślicie czy lot mi nie zaszkodzi?nie mam czasu i możliwości zadzwonić do lekarza.Echorafie 2 trymestru mam na 26 luty jeśli do tej pory nie wrócę zrobię w Pl i przetłumacze.
Podobno drugi trymestr jest bezpiecznt jesli chodzi o.podroz ale zirientuj się czy nie bedziesz potrzebowała jakiegoś zaswiadczenia od lekarza ze nie ma przeciwskazan.do lotu-cos takiego mi sie obilo o.uszy ze niektore linie moga chciec cos takiego. Tu wiadomo ze sila wyzsza i musisz przelecieć

Do góry