reklama
misis188
Fanka BB :)
Moze usg o ile mocno nie krwawisz i ew. Estradiol i progesteronDziewczyny czy przed rozpoczęciem stymulacji jest jakies badanie podczas okresu? Bo chyba tak mi sie obilo cos o uszy,a ja dzis 3dc mam wizyte i chce się jakos nastawic....
misis188
Dzień dobry dziewczyny dziś mój 8 dpt. Byłam upuścić krew proszę za mnie również trzymać kciuki
gosia321
No widzisz takze lody na diecie wskazane a szczegolnie sorbetyHaha no to fakt [emoji39][emoji39][emoji39][emoji39]
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
gosia321
Pozytywnych zdarzen dla was kochane :*@Featherlight76 @Vorreiavereunbimbo dziewczęta za wasze jajeczka !! Niech pięknie się zapladniaja i dadzą Wam wymarzone rozowe pupki ❤❤
@Kurcia kochana niech ten transfer zakończy się upragnioną ciążą! ❤ zaciskaj mocno nóżki
@chlopkers kciuki za Twoją bete !! ❤
MIŁEGO DNIA KOCHANE!:* ❤
gosia321
No troche sie zacial chyba mu w piety poszlo bo od tego momentu 360 stopni byl taki milusi ze nie wiemHehe, facet pewnie po tym tekście spadł z krzesła
gosia321
Tak pierwsze usg przed stymulacja jest w trakcie okresu. Nie przejmuj sie dla lekarza to normaDziewczyny czy przed rozpoczęciem stymulacji jest jakies badanie podczas okresu? Bo chyba tak mi sie obilo cos o uszy,a ja dzis 3dc mam wizyte i chce się jakos nastawic....
hope322
Kciuki dziewczyny@Featherlight76 @Vorreiavereunbimbo dziewczęta za wasze jajeczka !! Niech pięknie się zapladniaja i dadzą Wam wymarzone rozowe pupki ❤❤
@Kurcia kochana niech ten transfer zakończy się upragnioną ciążą! ❤ zaciskaj mocno nóżki
@chlopkers kciuki za Twoją bete !! ❤
MIŁEGO DNIA KOCHANE!:* ❤
reklama
hope322
Dzień dobry dziewczyny dziś mój 8 dpt. Byłam upuścić krew proszę za mnie również trzymać kciuki
Podziel się: