reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochana teraz chyba nie jestes w stanie odciagnac mysli od tego co przyniesie los. Mozesz sprobowac wyjsc z mezem do kina, moze na jakas kolacje. Nie wiem co Ci doradzic bo zdaje sobie sprawę ze jesteś teraz klebkiem nerwow w obawie co przyniesie przyszlosc. Ja Ci kochana z całego serca zycze aby maluszek pokazal na co go stac i zeby kolejna wizyta byla bardzo szczesliwa. Teraz duzo odpoczyeaj, nie przemeczaj sie. Może jakaś ksiazka. Trzymaj.sie kochana

Dziękuję za ciepłe slowa. Właśnie jestem w trakcie czytania książki "Mowa Ciala" która zakupiłam m na Walentynki ;) huśtawka nastrojów najgorzej doskwiera mi w drodze do pracy...jak zostaje sama ze swoimi myślami. Cierpliwie czekam na poniedzialkowa wizytę i modlę się o cud :)

reklama
To jest trudna walka,my bylismy z mezem juz na takim etapie,ze myslelismy,ze sie nie uda i rozwazalismy adopcje i wlasnie de Glodek rozpoznal sie na moich wadach i skierowal na operacje do Krakowa bo tam jest najlepszy lekarz specjalizujacy sie w macicach z przegrodami.
Mialam straszna depresje .te kilka lat zylam tylko od wizyty do wizyty nic sie dla mnie nie liczylo.i teraz jak zaczelismy znowu probe to te uczucia wrocily,bardzo zle reaguje na te czekania i odliczania,nie umiem sobie psychicznie poradzic.
A jaki to lekarz w Krk? :)

Dziękuję za ciepłe slowa. Właśnie jestem w trakcie czytania książki "Mowa Ciala" która zakupiłam m na Walentynki ;) huśtawka nastrojów najgorzej doskwiera mi w drodze do pracy...jak zostaje sama ze swoimi myślami. Cierpliwie czekam na poniedzialkowa wizytę i modlę się o cud :)
Link do: Św. Rita z Cascia: Skuteczna modlitwa do św. Rity w sprawach trudnych i beznadziejnych
Polecam Ci ta modlitwe. Kochana musisz byc dzielna. Wierze w Twoje dzieciątko

Wróciłam .... Rano wizyta u embriologa i nowe wieści mamy 2 zarodki a nie 1 !!! 2 zarodki bardzo dobrej jakości. Decyzja szybka oba zarodki podane, postanowiliśmy nie mrozić. Zabieg szybki bezbolesny 10 minut i po krzyku. Pozostaje oczekiwanie. W poniedziałek wizyta kontrolna pomiar progesteronu, za 2 tygodnie test :)
PIĘKNIEEEEEE!!!

Dziewczyny dziekuje za słowa otuchy dzis. Jesteście cudowne. A wiec beta 16 338, pęcherzyk ciążowy równy, głęboko w macicy, zarodek juz wyszedł w połowie z jaja, wszystko ok. Następna wizyta serce, od niedzieli zaczynam 7 tydzien. Stres na każdym etapie oooogromny. Ściskam Was
Pieknie, gratulacje :) ✊❤️

Bardzo dziękuję za ciepłe słowa, od transferu w każdej wolnej chwili sledzilam różne fora, szukałam opinii lekarzy, jakaś paranoja!!! :) ale jestem pełna nadzieji i wiary w mojego maluszka. Mocno ściskam każdą z Was i również 3mam kciuki :-) :)
No więc... tego... właśnie znalazłaś najlepsze forum ever, więcej nie szukaj :D

Ale super Mężuś :-D

Mama151116 ja byłam najpierw u Siega ale nie podszedł mi, od Głodka to prawie z płaczem wyszłam :errr: Hajdusianek robił mi histeriskopię i u niego chciałam zostać ale akurat nie miał terminów jak mi się cykl zaczął. A dr Hasik super, pozytywna kobita, ja od niej zawsze wychodzę naładowana pozytywną energią, zawsze podaje rękę na powitanie i pożegnanie - to jest coś nowego. Dla mnie to jest ważne, żeby pacjent nie czuł się jak intruz. A co do leczenia to ciężko powiedzieć, ona tam niedługo pracuje ale my też jakiś wielkich problemów nie mamy, ja mam niedrożne jajowody, męża nasienie ok ale bez rewelacji. Tak czy siak pobrano mi 22 kumulusy, z tego było 13 komórek, u mnie było można tylko 6 zapłodnić i udało się zapłodnić 3. Na jakim jesteś etapie teraz?
Ojej a co ci zrobil Glodek ze z placzem od niego wybieglas. Ja wlasnie u niego jestem. Hajdusianek skutecznie mnie do siebie zniechecil jak przyszlismy do niego na wybor pakietu i rozpoczecie procedury

reklama
Skoro o modlitwie mowa to polecam napisac do siostr Dominikanek z Krakowa zeby przeslaly specjalny pas sw Dominika i modlitwe oraz w miare mozliwosci odwiedziny Parafii Matki Boskiej Brzemiennej w Gdansku.my bylismy przed poprzednim transferem sie tam pomodlic i mamy pieknego synka i teraz tez odwiedzilismy to miejsce.a pas przyszedl do mnie w momencie ,w ktorym myslalam ze znowu poronilam i bardzo plakaalqm a maz ze skrzynki wyciagnal list i mi przyniosl i wiedzialam ze to jest znak

Do góry