reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ojej a co ci zrobil Glodek ze z placzem od niego wybieglas. Ja wlasnie u niego jestem. Hajdusianek skutecznie mnie do siebie zniechecil jak przyszlismy do niego na wybor pakietu i rozpoczecie procedury

Z płaczem nie wyszłam, powstrzymałam :D Ja do niego szłam na kwalifikację do histeroskopii, nie wzięłam ze sobą dokumentów bo po pierwszej wizycie wyszłam tak oszołomiona, że po prostu zapomniałam. Powiedziałam o tym babce w rejestracji i ona powinna mi wtedy te dokumenty dać, no i oberwało mi się na dzień dobry, że jak on ma mnie zakwalifikować? Jakby brak kartki papieru był kategorczyną przeszkodą. No był bardzo niemiły ogólnie, ale to bardzo bardzo. Mam za sobą kilka przygód ze szpitalami i nigdy z czymś takim się nie spotkałam... No miał ewidentnie zły dzień, bo zapisał mnie na tą histero na niedzielę. Na szczęście babka w rejestracji się skapnęła i przesunęła termin i histero robił Hajdusianek. Ale No mówię, miałam niedawno z Głodkiem konsultację telefoniczną i był tak miły, że byłam w głębokim szoku. Tak czy siak po tym wszystkim nie chce tego człowieka na oczy oglądać.

reklama
Mama151116 a opowiedz w skrócie jak wygląda ten "proces". Do pasa jest jakaś modlitwa dzienna, jak długo się to nosi?
Ja napisalam do nich maila i po jakims czasie dostalam list przez poczte i w srodku byl taki sznurek i taka broszurka z krotkimi modlitwami i codziennie do konca ciazy sie to odmawia to zajmuje doslownie 5min

Z płaczem nie wyszłam, powstrzymałam :D Ja do niego szłam na kwalifikację do histeroskopii, nie wzięłam ze sobą dokumentów bo po pierwszej wizycie wyszłam tak oszołomiona, że po prostu zapomniałam. Powiedziałam o tym babce w rejestracji i ona powinna mi wtedy te dokumenty dać, no i oberwało mi się na dzień dobry, że jak on ma mnie zakwalifikować? Jakby brak kartki papieru był kategorczyną przeszkodą. No był bardzo niemiły ogólnie, ale to bardzo bardzo. Mam za sobą kilka przygód ze szpitalami i nigdy z czymś takim się nie spotkałam... No miał ewidentnie zły dzień, bo zapisał mnie na tą histero na niedzielę. Na szczęście babka w rejestracji się skapnęła i przesunęła termin i histero robił Hajdusianek. Ale No mówię, miałam niedawno z Głodkiem konsultację telefoniczną i był tak miły, że byłam w głębokim szoku. Tak czy siak po tym wszystkim nie chce tego człowieka na oczy oglądać.
Slabe jest takie zachowanie.. zaden lekarz nie ma prawa tak traktowac swoich pacjentow, tym bardziej jak sie im placi qrde gruube pieniadze z wlasnej prywatnej kieszeni! Ja prdziele jak mnie to wkurza. Ze niby co? Łaskę robi ze czlowieka przyjmie?? Masakra

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Wróciłam .... Rano wizyta u embriologa i nowe wieści mamy 2 zarodki a nie 1 !!! 2 zarodki bardzo dobrej jakości. Decyzja szybka oba zarodki podane, postanowiliśmy nie mrozić. Zabieg szybki bezbolesny 10 minut i po krzyku. Pozostaje oczekiwanie. W poniedziałek wizyta kontrolna pomiar progesteronu, za 2 tygodnie test :)
Super :) trzymam kciuki ✊✊

Ludwin i moge z czystym sercem polecic
:laugh2::laugh2: tak myślałam!!! :) Jak chodzi o zabiegi to on i jego żona nie mają sobie równych :) Ja chodziłam ponad rok do jego żony, w sumie nadal do niej chodzę "w międzyczasie" :) Super babeczka, on specyficzny ale też zajebisty specjalista. Nie wiedziałam, że jest taki znany w całej PL ;) A teraz ponoc profesurę robi :)

reklama
Do góry