Aguleczka29
Fanka BB :)
FemibionDziewczyny jakie suple dla ciężarówek polecacie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
FemibionDziewczyny jakie suple dla ciężarówek polecacie?
i najlepiej male do polknieciaDziewczyny jakie suple dla ciężarówek polecacie?
One chyba specjalnie sie nie ròżniąJa biore femibion a szwagierka prenatal uno.Wiec też są dobre skoro nawet lekarz ci je poleciłDziewczyny a macie jakieś porównanie femibion do prenatal uno? Mnie lekarz polecał prenatal uno i od początku je łykam... nie wiem czy zmienić...
To jest w 2Dzięki dziewczyny. Dziś kupiłam Femibion ale w domu zobaczyłam, że nie ma DHA i trochę mało D3. Ale skoro wszystkie polecacie to ok Dorzucę ekstra kapsułki z ryby i będzie git
mi lekarz zapisal mama dha ale cena tez nie malaDzięki dziewczyny. Dziś kupiłam Femibion ale w domu zobaczyłam, że nie ma DHA i trochę mało D3. Ale skoro wszystkie polecacie to ok Dorzucę ekstra kapsułki z ryby i będzie git
i najlepiej male do polkniecia
Oj tak. Zadnych syropkow szczegolnie z D3. Fleeee...Nieee teraz syropki zdecydowane Niee chyba bym żadnej dawki porządnie nie przyjęła wole te większe prenatal uno przynajmniej bez smaku
Bo dha jest potrzebne od 2 trymestru tak naprawde. Najpierw jest femibion1 do 12tyg i tam nie ma dha, a femibion2 juz maDzięki dziewczyny. Dziś kupiłam Femibion ale w domu zobaczyłam, że nie ma DHA i trochę mało D3. Ale skoro wszystkie polecacie to ok Dorzucę ekstra kapsułki z ryby i będzie git
Ja 19 .02A Ty Gosieńka transfer masz odłożony tak?
Szkoda bo byśmy pewnie betowały razem.
Kto teraz w ogóle będzie miał transfery w okolicy? Zbieram drużynę sikaczy
@zylwia wpisz mnie proszę na 16.02 transfer 2 Kurczaków !