reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

ja tez robie procedury w Polsce, jezdze (latam najczesciej) do Invicta Wawa, myslalam ze immunologie tutaj ogarne ale nie ma tu lekarzy co sie specjalizuja w utracie ciazy. Ja u Pasnika robilam tylko dwa badania, reszte robie na miejscu. Mam jeszcze 4 mrozaki w Polsce, czekam az dostane kolejna @ i pod koniec tego cyklu chce zrobic NK.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Joasia, pod Monachium mamy mega pania immunolog , Pasnik razy 5 tak na moje oko.Gdybys chciala namiary to daj znac i jezdzic nigdzie nie musisz

reklama
Hej ja już po wizycie,pęcherzyków jest jak to lekarz stwierdził "ok" (w sumie nie liczył)endometrium ładne,ale zauważył jakiegoś polipa(podobno nieduży i mam się narazie nim nie martwić,dopiero gdyby się nie udał transfer to histeroskopia czy jakoś tak) kolejna wizyta 12 .02 a punkcja na 90 % 14 lutego czyli gosia321 u mnie też walentynkowy seksik na szkiełku:rofl::rofl::rofl:

Dziewczyny a ja mam pytanie. Jestem w 9tc. Biorę 3x2 duphaston, 3x2 utrogestan(lutinus), 1x prolutex. I tak mam brać jeszcze min 2 tygodnie. Czy ja nie powinnam już powoli schodzić z tych dawek?

reklama
Hej ja już po wizycie,pęcherzyków jest jak to lekarz stwierdził "ok" (w sumie nie liczył)endometrium ładne,ale zauważył jakiegoś polipa(podobno nieduży i mam się narazie nim nie martwić,dopiero gdyby się nie udał transfer to histeroskopia czy jakoś tak) kolejna wizyta 12 .02 a punkcja na 90 % 14 lutego czyli gosia321 u mnie też walentynkowy seksik na szkiełku:rofl::rofl::rofl:

Super, że wszystko ok. I fajnie,że obydwie macie w podobnym/tym samym terminie punkcje. Zawsze raźniej jak ktoś idzie podobnie :)

Do góry