reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mój mąż też nie chciał słyszeć ze bedę kupowała detektor..ciągle fuczał że przesadzam ze popadam w paranoje,aż w koncu sam mnie kiedyś wkurzył,kłutnia na całego i mu powiedziałam że ma nas nie denerwowac itp...poszedł do sklepu i sam kupił nam detektor:)
Hm a od którego tc słyszy się serduszko ? I jakie ceny takiego detektora?:)

Dziewczyny, my juz po wizycie. Pecherzyk widoczny w jamie macicy, ma 8mm, ale wg lekarza jest troche za maly jak na obecny etap (24dpt), beta rowniez w dolnej granicy 2760 (48h temu byla 1550).
Doktor mowi, ze mamy 50% szans na obydwie opcje, zarowno dobra jak i ta zla. W przyszly piatek kolejne usg, na ktorym teoretycznie powinien byc widoczny zarodek i byc moze serduszko.
No i druga sprawa, ze mam torbiele na jajnikach od stymulacji. Kazal mi uwazac na siebie i nawet ograniczyc chodzenie, bo to podobno niebezpieczne.
Takze Kochane prosze zebyscie trzymaly kciuki, bo kazda dobra energia nam sie w najblizszym czasie bardzo przyda [emoji5]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, my juz po wizycie. Pecherzyk widoczny w jamie macicy, ma 8mm, ale wg lekarza jest troche za maly jak na obecny etap (24dpt), beta rowniez w dolnej granicy 2760 (48h temu byla 1550).
Doktor mowi, ze mamy 50% szans na obydwie opcje, zarowno dobra jak i ta zla. W przyszly piatek kolejne usg, na ktorym teoretycznie powinien byc widoczny zarodek i byc moze serduszko.
No i druga sprawa, ze mam torbiele na jajnikach od stymulacji. Kazal mi uwazac na siebie i nawet ograniczyc chodzenie, bo to podobno niebezpieczne.
Takze Kochane prosze zebyscie trzymaly kciuki, bo kazda dobra energia nam sie w najblizszym czasie bardzo przyda [emoji5]

Kochana czekaliśmy na wiadomości !
A jak się czujesz powiedz ?

✊✊✊3mamy kciuki za kropusia! :* ✊✊✊

Będę z całych sil trzymać kciuki za te szczęśliwe 50%.Odpoczywaj.

Będę trzymać kciuki za pozytywne rozwiązanie Twojej sytuacji. :)

reklama
Kochana czekaliśmy na wiadomości !
A jak się czujesz powiedz ?

[emoji173][emoji110][emoji110][emoji110]3mamy kciuki za kropusia! :* [emoji110][emoji110][emoji110] [emoji173]
Dzieki, chyba nawet niezle, brzuch mnie troche boli i plecy, ale to pewnie przez caly dzien w trasie [emoji4] wyjechalismy z domu po 8, a wrocimy na 21. Nawet nie w ciazy taka podroz czlowieka wymeczy[emoji21]
Z maluchem musimy czekac cierpliwie i mocno wierzyc ze bedzie dobrze.
Bardziej mnie martwia te torbiele na jajnikach. Z tego wszystkiego nie zapytalam nawet lekarza czy da sie z tym cos zrobic. Bo chyba nie mozna tak ciagle z torbielowatymi jajcorami chodzic, prawda? [emoji6]

Do góry