gosia321
Fanka BB :)
Wstepnie taka i chcialabym zeby tak zostalo ale zobaczymy jakie beda informacje i decyzje w soboteTo ładna ilość komórek się szykuje. I taka data pubkcji, że musi się udać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wstepnie taka i chcialabym zeby tak zostalo ale zobaczymy jakie beda informacje i decyzje w soboteTo ładna ilość komórek się szykuje. I taka data pubkcji, że musi się udać
Dziewczyny, my juz po wizycie. Pecherzyk widoczny w jamie macicy, ma 8mm, ale wg lekarza jest troche za maly jak na obecny etap (24dpt), beta rowniez w dolnej granicy 2760 (48h temu byla 1550).
Doktor mowi, ze mamy 50% szans na obydwie opcje, zarowno dobra jak i ta zla. W przyszly piatek kolejne usg, na ktorym teoretycznie powinien byc widoczny zarodek i byc moze serduszko.
No i druga sprawa, ze mam torbiele na jajnikach od stymulacji. Kazal mi uwazac na siebie i nawet ograniczyc chodzenie, bo to podobno niebezpieczne.
Takze Kochane prosze zebyscie trzymaly kciuki, bo kazda dobra energia nam sie w najblizszym czasie bardzo przyda [emoji5]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochanatrzymam mocno kciuki za te 50%w pozytywna strone i modle sie zeby tak byloDziewczyny, my juz po wizycie. Pecherzyk widoczny w jamie macicy, ma 8mm, ale wg lekarza jest troche za maly jak na obecny etap (24dpt), beta rowniez w dolnej granicy 2760 (48h temu byla 1550).
Doktor mowi, ze mamy 50% szans na obydwie opcje, zarowno dobra jak i ta zla. W przyszly piatek kolejne usg, na ktorym teoretycznie powinien byc widoczny zarodek i byc moze serduszko.
No i druga sprawa, ze mam torbiele na jajnikach od stymulacji. Kazal mi uwazac na siebie i nawet ograniczyc chodzenie, bo to podobno niebezpieczne.
Takze Kochane prosze zebyscie trzymaly kciuki, bo kazda dobra energia nam sie w najblizszym czasie bardzo przyda [emoji5]
Najlepiej zrobić posiew z mykogramem, jeżeli się nie starasz to wszystko możesz, ogólnie w nawracajacej grzybicy oprócz lekow dopochwowych stosuje się flukonazol 1 x tydzien doustnie przez co najmniej 6 msc, natomiast jeśli się starasz lub jesteś w 1 trymestrze nie zostaje Ci nic innego jak nystatyna. Nie stosuj probiotyków podczas leczenia, tylko po zakończeniu.Dziewczynki chyba jestem posiadaczką przewlekłej grzybicy. Czy któraś to dziadowstwo pokonała. Napiszcie mi o jakimś złotym środku bo ....delikatnie mówiąc mam dość
No takie podróże męczą... kochana trzymamy kciuki ! ah te torbiele ... dużo odpoczywaj i uważaj na siebie !! Masz leżeć i pachnieć ❤Dzieki, chyba nawet niezle, brzuch mnie troche boli i plecy, ale to pewnie przez caly dzien w trasie [emoji4] wyjechalismy z domu po 8, a wrocimy na 21. Nawet nie w ciazy taka podroz czlowieka wymeczy[emoji21]
Z maluchem musimy czekac cierpliwie i mocno wierzyc ze bedzie dobrze.
Bardziej mnie martwia te torbiele na jajnikach. Z tego wszystkiego nie zapytalam nawet lekarza czy da sie z tym cos zrobic. Bo chyba nie mozna tak ciagle z torbielowatymi jajcorami chodzic, prawda? [emoji6]
Trzymam mocno kciuki żeby maleństwo rosło zdrowo! Trzymaj się ciepłoDziewczyny, my juz po wizycie. Pecherzyk widoczny w jamie macicy, ma 8mm, ale wg lekarza jest troche za maly jak na obecny etap (24dpt), beta rowniez w dolnej granicy 2760 (48h temu byla 1550).
Jak mąż to kupił to już byłam w 13 tygodniu i było słychać bez problemu.ceny są rozne zalezy jaki sie chce.ale my z oddzysku mamy detektor :-)Hm a od którego tc słyszy się serduszko ? I jakie ceny takiego detektora?
A jakiej macie firmy ?I gdzie to można kupić ?Jak mąż to kupił to już byłam w 13 tygodniu i było słychać bez problemu.ceny są rozne zalezy jaki sie chce.ale my z oddzysku mamy detektor :-)
Zdecydowanie biorę pod uwagę tylko to 50 procent sukcesu innej wersji nie maDziewczyny, my juz po wizycie. Pecherzyk widoczny w jamie macicy, ma 8mm, ale wg lekarza jest troche za maly jak na obecny etap (24dpt), beta rowniez w dolnej granicy 2760 (48h temu byla 1550).
Powie, ze kazdy zarodek w 5 dobie ma ogromne szanse. Zrobi dokładny wywiad ect. Powie, ze zarodek ma właściwości samonaprawcze. Nie każda próba kończy sie ciąża, ze miewa pacjentki 48 letnie i robi dla nich duzo. Jest super..: będziesz zadowolona. Ja naprawde to kocham ale on jest zajety praca i z opóźnieniem odpisuje na smsy . Badanie usg najdelikatniej jak mozna i ogromna wiedza. „Prosze pamiętać, ze in vitro to 40 proc szans maksymalnie”. Prosze byc dobrej mysli. Z tego co wiem wyprowadził pary naprawde z dużymi problemami. Bądź spokojna.