reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana a do kiedy dr G ma urlop? Nie uda ci sie do niego dostac przed transferem? Choc dr Piekarz jest bardzo fajna i śmiało zapytaj co brac zeby sie udalo
Przed samym transferem moze sie uda bo ma urlop do 15.02. Nie wiem w ktorym dokladnie dc ma byc transfer ale obstawiajac ze gdzies 14-16dc no to gdzies 17.02- 19.02.
A nie chcialabym takich powaznych ustalen na ostatnia chwile zostawiac. Jesli mi sie uda do niego przed transferem no to na pewno pójde. Ale wypytam tej pani doktor.
Sklaniam sie ku intralipidowi. Myslalam ze to jakas chemia chemia, a skoro to ma odzywic organizm to chyba nie moze byc szkodliwe. Jak sie go stosuje i ile kosztuje jeden wlew?

Przed samym transferem moze sie uda bo ma urlop do 15.02. Nie wiem w ktorym dokladnie dc ma byc transfer ale obstawiajac ze gdzies 14-16dc no to gdzies 17.02- 19.02.
A nie chcialabym takich powaznych ustalen na ostatnia chwile zostawiac. Jesli mi sie uda do niego przed transferem no to na pewno pójde. Ale wypytam tej pani doktor.
Sklaniam sie ku intralipidowi. Myslalam ze to jakas chemia chemia, a skoro to ma odzywic organizm to chyba nie moze byc szkodliwe. Jak sie go stosuje i ile kosztuje jeden wlew?
Zakladaja ci wenflon i buteleczka 100 ml schodzi ok 2 godziny. Jesli sie daje z,sola to calosc powinna trwac ok 3 godziny. Ja w klinice bralam ostatni raz w zeszlym roku w sierpniu i placilam 350

A intralipid na co dokladnie jest? Bo mam juz encorton i myslalam ze to i to jest na immunologie...
Pogadam z panią doktor na pewno. Ale dr G przy kazdej mojej próbie wyludzenia wiekszej ilosci lekow, mowi ze to dopiero pierwszy nieudany transfer i zeby nie przesadzac i nie brac wszystkiego co sie tylko da bo moze to niepotrzebne.
Wiec sama nie wiem. Mam mętlik w glowie...

No wlasnie relanium chyba poprosze, bo ostatnio od 4 dpt mialam dosc mocne skurcze.

Powiedz też dr o tych skurczach.

reklama
Do góry