Maryanka
Fanka BB :)
Tak było coś około 74 Sama w to uwierzyć nie mogę.Są dobre.
I duży przyrost. Pisałaś ile było w 9dpt?
Ładnie rośnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak było coś około 74 Sama w to uwierzyć nie mogę.Są dobre.
I duży przyrost. Pisałaś ile było w 9dpt?
Ładnie rośnie.
Tak to jest ładna beta. Teraz chill out, jedziemy na tym samym wózku, ja bede w 15 dniu od transferu odebrałam we wtorek. Teraz usg przyszły tydzien.Moja Dr odpisała, że bardzo dobry wynik to mnie uspokoiła
Też miałam teraz EncortonDziękuję. :*
To poproszę o encorton przy następnym transferze.
Super.Tak było coś około 74 Sama w to uwierzyć nie mogę.
A mialas wczesniej badania immuno czy dali tak na wszelki wypadek?Ja intralipid miałam już przy pierwszym transferze.
Wiem właśnie. bierzesz go dalej? Czy jakie są zalecenia co do tego?Też miałam teraz Encorton
Dopiero mi wysłali w systemie wyniki kurczę nie wiem czy nie za mało tej bety już się denerwuję w 11dpt 187,40mlU/ml ... w sumie 3 dniowe zarodki były, ehh wysłałam info do Dr czekam na odpowiedź... Dr odpisała właśnie, że wyniki bardzo dobre i powoli mam odstawiać estrofem. No ja nie wierzę
Tak na wszelki wypadekA mialas wczesniej badania immuno czy dali tak na wszelki wypadek?
Bedzie!!!! Trzymam kciuki za Ciebie!Super.
Do 3 razy sztuka.
Też liczę na to, że trzeci transfer będzie u mnie tym szczęśliwym.
Nie nie brałam go od 2d cyklu aż przez dwadzieścia dni po jednej tabletceWiem właśnie. bierzesz go dalej? Czy jakie są zalecenia co do tego?