reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witajcie. Czy komus beta wzrastala bardzo powoli? Dzis 9 dpt i <2,0. Normalnie w to nie wierze.... k... trzeci transfer...

Kochana, napisałaś, że wynik jest poniżej 2 (czyli może być 1,9 ale też może być 0). Przyznam, że jak ja w 6dpt blastki miałam betę negatywną to nie miałam złudzeń, że coś ruszy ... Pociesze Cię, że u mnie 3 transfery były negatywne a czwarty rośnie w brzuszku. Wierzę, że u Ciebie też tak będzie.

reklama
Witam miałam dzisiaj wizyte serduszkowa o to co zobaczyłam to przeszło najśmieszniejsze oczekiwania.Mialam podany jeden zarodek a tu się okazuje ze jestem w ciąży bliźniaczej jednoowodniowej.Bija dwa serduszka totalny szok podobno taka ciąża zdążą się bardzo bardzo rzadko i jest dość ryzykowna.Boje się myśleć jak to wszystko może się skończyc.Moj mąż się cieszy i uspokaja mnie ze będzie wszystko dobrze ja jakoś z jednej strony się ciesze a z drugiej jestem przerażona.
Gratuluje, bądź spokojna bedzie dobrze !!!!! Tak czasem sie tak zdarza, ze zarodek sie podzieli na 2 ❤️

Witam miałam dzisiaj wizyte serduszkowa o to co zobaczyłam to przeszło najśmieszniejsze oczekiwania.Mialam podany jeden zarodek a tu się okazuje ze jestem w ciąży bliźniaczej jednoowodniowej.Bija dwa serduszka totalny szok podobno taka ciąża zdążą się bardzo bardzo rzadko i jest dość ryzykowna.Boje się myśleć jak to wszystko może się skończyc.Moj mąż się cieszy i uspokaja mnie ze będzie wszystko dobrze ja jakoś z jednej strony się ciesze a z drugiej jestem przerażona.
Kochana czytalam Twój wpis z zapartym tchem... cudowna wiadomość ale wiem, że masz pewne obawy.. A co lekarz mówił ? Że wszystko ładnie wygląda? Pewnie nieźle byłaś zszokowana :*

Niesamowite! Nie denerwuj się bo nerwy nic dobrego nie dają. Trzeba wierzyć, że będzie dobrze.
Skąd jesteś?

Dzisiaj zwykła wizyta, prenatalne mam 13 lutego.
A plamienie najprawdopodobniej od aplikacji luteiny - mówił ze czesto się zdarze ze tym patyczkiem uszkadzamy ścianke
Aplikij palcem i nie bedzie problemu choc juz pewno schodzisz z luteiny. Ja tak do konca 11 tygodnia bralam, jeszcze 3 dni duphaston i koniec lekow:) zostaje tylko przy kwasie foliowym i heparynie

Hejka ja juz w domku ;) A wiec tak jajnik trochę powiększony ale może jeszcze tak byc ;) podchodzimy do transferu na cyklu naturalnym wizyta 19 lutego i zobaczymy jak wygląda jajnik i jak rosna pecherzyki jesli bedzie dominujacy pecherzyk to zastrzyk z owitrell 22 i po 3 dniach wizyta czy pekl i po podaniu zastrzyku za 7 dni bedzie transfer wstepnie transfer 1 albo 2 marca jestem tak szczęśliwa i bierzemy jedno maleństwo bo powiedział ze sa tak ładne zarodki ze i z 1 będzie ciąża: ) mam powtórzyć jutro chlamydie bo badania już są przeterminowane i wyniki z krwi wszystkie też powtórzyć; ) tak sie cieszę ze serce malo co z radość nie wyskoczy

Jaka niespodzianka. Gratulacje. Podwójna nagroda :). Dbaj teraz o Was.

reklama
Do góry