reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Gizas - po pierwsze super wiesci ze juz zaczynasz. A odpowiadajac na toje pytanko to nie chcialabum namieszac ale moj gin zawsze mi powtarzal ze pierwszy dzien @ liczy sie od dnia kiedy krwawienie rozkreci sie na dobre. W moim przypadku jeden dzien na poczatku lekko plamie a w koleny to juz nie mam watpliwosci ze to@.

reklama
GizaS - dokladnie dobrze dziewczyny pisza jak dzisiaj dostalas okres to jutro jest pierwszy dzien pelnego krwawienia i tym samym masz go liczyc jako dzien pierwszy

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, czyli chyba od jutra zacznę brać ;-)bo wczoraj wieczorem się @ tylko pokazała, przez noc nic... wiec się dopiero rozkręci. Zrobiłam teściora, bo @ dostałam w 35 dc a zawsze mam 30 dniowe ale jedna krecha, chciałam się upewnić.
W takim razie od jutra działam:-)
Miłego dnia dziewczyny:-)

jestem załamana dzwonili do mnie z kliniki z 4 pobranych kumulusów uzyskano tylko 2 dojrzałe komórki, ale niestety żadna się nie zapłodniła:szok: a ja byłam przekonana, że się uda:angry:

matram bardzo mi przykro, przeczytałam Twoje wcześniejsze posty,miałaś może badane AMH? bo o słabej armii M pisałaś ale o tym nie. To znaczy że musisz stymulować się od nowa?
Trzymaj się i zbieraj siły na dalszą walkę.

Dziewczyny jeszcze jedno pytanie: czy każda z Was miała podglądanie 2 dc? Chodzi mi o sprawdzenie endometrium i ewentualnych pozostałych pęcherzyków?

martam - bardzo smutne wiesci. przykro mi bardzo. zbieraj sily do kolejnej walki.
Gizas -ja takiego podgladanka nie mialam no ale w UK prodedury znaaacznie sie roznia.

A ja melduje wszem i wobec ze oficjalnie juz dalaczylam to aktywnych staraczek. Pierwszy zastrzyk zrobiony. Moj nadwrazliwy na igly emek w miedzy czasie "po cos do picia poszedl":-). Nie maly z niego chlop ale najmniejsza igielka go przeraza.:laugh2:

reklama
elala - no to sie ciesze ze zaczynasz walke. Powodzenia
martam - kurcze przykro mi bardzo, bywa i tak ale sie nie poddawaj i zbieraj sily do nastepnej rundy. Nastepna twoja.

Do góry