reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Oj dziewczyny, takie historie są bardzo pokrzepiające i dają nadzieję nam starającym się.
Roxi pewnie ze szcześcia zapomniała o bożym świecie i dlatego nawet nie przyjdzie jej zajrzeć na forum. Wierzę, że tak jest i tego Ci Roxi życzę :-)

reklama
Dziewczynki - właśnie wróciłam z pierwszego usg i są dwa bąbele:-D Co prawda jeden trochę się ukrywał, ale gin go odnalazł. Są 2 pęcherzyki ciążowe z ciałkiem żółtym wymiarowo w 5 tyg 5 dniu:tak:Teraz czekamy na serduszka.

Hej dziewczynki!
Bardzo, bardzo Wam dziekuję, że o mnie pamietacie i wciąż trzymacie kciuki, ale myslę że juz mozecie je puścić....
W klinice nie byłam, doszłam do wniosku, że to bez sensu i tak na dniach wszystko się wyjaśni. Zrobiłam oczywiscie rano testy ale wciąż, jest to samo:sorry2: na ciązowym jest naprawde ledwo widoczny cien drugiej (albo tylko ja go widzę) a na owulacyjnym ta druga juz jest wyraźna. Zastanawiam się czy test owu może wykrywac podwyższony stan progesteronu? bo biorę dupka i lutkę, więc moze od tego ta druga kreska:confused: no bo co test owu moze wykrywac przed @???? na ciążowym nic sie nie zmienia od wtorku jest wciaz tak samo, dzis albo jutro powinna przyleźc @ wiec test powinien juz cos wykazać, ale niestety...:-( juz nie robie sobie nadzieji i czekam na @......
Dziękuje Wam kochane, za wszystko, za wsparcie, kciuki i wiarę, jesteście nieocenione!!!!!!!!

Roxii - jhak jest cien cienia to sie nie poddawaj. Idz spradzic krew. My tu nadal trzymamy kciukasy.
ilonka - super wiesci, gratuluje. Pamietam jak ja bylam w 5 tyg, a tu juz 6 miesiac.
Bylam dzisija na podgladaniu chlopaki zostaly chlopakami i juz nic w tej kwestii sie nie mzieni na 100% maja siusiaki. Wszystko w porzadku. Tylko strasznie sie tam kopia :-D:-D

marcikuk to teraz jak już znasz płeć na 100% możesz urządzać pokój dla chłopców :-)
A to Ci rozrabiaki, takie małe i już niegrzeczne.

No w poniedziałek pojadę do kliniki bez wzgledu czy @ przylezie czy nie i zrobie bete, bo trzeba potwierdzić, ale tak jak mówie, ja juz sobie nadzieji nie robię, od kilku dni jest cien cienia, beta powinna rosnąc, a wraz z nią kreseczka na teście, a u mnie nie dzieje się nic....:no:

reklama
madzialenak - oj ja juz pokoj mam wymyslony od dawna, pasuje dla chlopczykow i dla dziewczynek gorzej bedzie z realizacja. Pokoju brak. Narazie musze zrobic przemeblowanie w sypialni by lozeczko jedno na poczatek upchac no i zaczne sie modlic o większe mieszkanie.

Do góry