reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Marcikuk gratulują potwierdzonych chłopaczków :-)

Roxi a Twoim zdaniem to co ten cień cienia na teście pokazuje??????:confused: Według wszelkich prawideł jest to hormon beta hcg:happy2:. Ja trzymam za Ciebie! Oby w poniedziąłek była dobra wiadomość.

Lilonko po raz kolejny gratuluję dwójeczki :-D:-):-D:happy2:

reklama
lilonka gratulacje!!!
marcikuk super! Ja czekam do czwartku imam nadzieje, ze sie dowiem ;)
roxi dlaczego tak szybko sie poddalas???? W poniedzialek szoruj na bête jak @ nie przyjdzie (trzymam kciuki zeby nie)&&&&&&

lilonka - super, że są 2!!! to teraz za 2 tyg piekne serduszka będą - zobaczysz :-)
ja teraz byłam na USG 7t4d i już serducho pukało ;)

Roxi - pewnie na zdrowy rozum masz rację, ale ja kciuków nie puszczam &&&&&&&

madzialenak - fajna ta historia z trojaczkami i najmłodsza niespodzianką :tak:
cuda naprawdę się zdarzają.........

Dzięki dziewczyny za podtrzymanie na duchu, wiem że test niby cos pokazuje, ale problem jest w tym, że od wtorku do dziś jest on cały czas taki sam, ten cień cienia nie jest mocniejszy tlko ciągle taki sam-ledwo widoczny, jesli byłaby ciąża to ta druga kreseczka byłaby z kazdym dniem mocniejsza, taka jest prawda i nie ma się co oszukiwać:sorry2: ja juz straciłam nadzieję, tak jak powiedziałam w poniedziałek pojade do kliniki na betę bo musze, ale nie robię sobie nadzieji, jutro powinna przyjść @, zobaczymy jesli się nie pojawi to moze będę miała cień nadzieji, ale na dzień dzisiejszy dla mnie ciąży nie ma....

Roxii - przytulam wirtualnie.........

Tosia30 - tak - u nas problemem sa bardzo słabe wyniki MM.... w listopadzie przed Adamem jak MM zrobił badania to lekarz się zastanawiał, czy będzie z czego ISCI zrobić (było 100 tys/ml) a w grudniu naturalna ciąża.... wiesz - mówią, ze wystarczy tak naprawdę 1 :-D

Agula-dokładnie, wystarczy 1, nam też lekarz powiedział, że szans na naturalną ciąże nie ma, choć z drugiej strony teoretyczne są, bo wystarczy 1 dzielny żołnierzyk

Roxi lubi niespodzianki i w poniedziałek będzie miała prezencik!!! &&&&&&&

Roxi - nasze haslo przewodnie to "nadzieja umiera ostatnia" Ja wierze w ten cien cienia.Wytrzymaj do Poniedzialkowej betki. Poki co nawet nie pisz o poddawaniu sie.
Onlyone - no to zycze parki :-)
lilonka - piekne wiesci to se wypoczywaj teraz i korzystaj ze spokoju w domku bo juz za 9 miechow bedziesz miala recepelne roboty

Cześć dziewczyny. Mam pytanie. Zaczynam krótki protokół. Przed chwilą dostałam @. Spóźniała się zołza, nawet jutro miałam test zrobić:baffled:. Od drugiego dc mam brać menopur 225, powiedzcie mi czy jutro mam już zrobić zastrzyk? 6 dc mam mieć estradiol i podglądanie. Wiem że dziś to 1 dc, ale dostałam o 23 godz:confused:

reklama
gizaS pierwszy dzien @ licza jako pierwszy dzien pelnego krwawienia (przynajmniej tutaj w Uk). Jesli dzis dostalas @ to wydaje mi sie, ze jutro bedzie pierwszy dzien. Ja pytalam tez p to lekarza, jak dostalam ok 11 rano. Powiedzieli, ze nastepny dzien bedzie pierwszym - bo bedzie pierwszym pelnym dniem.

Do góry