reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Marcikuk gratulują potwierdzonych chłopaczków :-)

Roxi a Twoim zdaniem to co ten cień cienia na teście pokazuje??????:confused: Według wszelkich prawideł jest to hormon beta hcg:happy2:. Ja trzymam za Ciebie! Oby w poniedziąłek była dobra wiadomość.

Lilonko po raz kolejny gratuluję dwójeczki :-D:-):-D:happy2:

reklama
lilonka gratulacje!!!
marcikuk super! Ja czekam do czwartku imam nadzieje, ze sie dowiem ;)
roxi dlaczego tak szybko sie poddalas???? W poniedzialek szoruj na bête jak @ nie przyjdzie (trzymam kciuki zeby nie)&&&&&&

lilonka - super, że są 2!!! to teraz za 2 tyg piekne serduszka będą - zobaczysz :-)
ja teraz byłam na USG 7t4d i już serducho pukało ;)

Roxi - pewnie na zdrowy rozum masz rację, ale ja kciuków nie puszczam &&&&&&&

madzialenak - fajna ta historia z trojaczkami i najmłodsza niespodzianką :tak:
cuda naprawdę się zdarzają.........

Dzięki dziewczyny za podtrzymanie na duchu, wiem że test niby cos pokazuje, ale problem jest w tym, że od wtorku do dziś jest on cały czas taki sam, ten cień cienia nie jest mocniejszy tlko ciągle taki sam-ledwo widoczny, jesli byłaby ciąża to ta druga kreseczka byłaby z kazdym dniem mocniejsza, taka jest prawda i nie ma się co oszukiwać:sorry2: ja juz straciłam nadzieję, tak jak powiedziałam w poniedziałek pojade do kliniki na betę bo musze, ale nie robię sobie nadzieji, jutro powinna przyjść @, zobaczymy jesli się nie pojawi to moze będę miała cień nadzieji, ale na dzień dzisiejszy dla mnie ciąży nie ma....

Roxii - przytulam wirtualnie.........

Tosia30 - tak - u nas problemem sa bardzo słabe wyniki MM.... w listopadzie przed Adamem jak MM zrobił badania to lekarz się zastanawiał, czy będzie z czego ISCI zrobić (było 100 tys/ml) a w grudniu naturalna ciąża.... wiesz - mówią, ze wystarczy tak naprawdę 1 :-D

Agula-dokładnie, wystarczy 1, nam też lekarz powiedział, że szans na naturalną ciąże nie ma, choć z drugiej strony teoretyczne są, bo wystarczy 1 dzielny żołnierzyk

Roxi lubi niespodzianki i w poniedziałek będzie miała prezencik!!! &&&&&&&

Roxi - nasze haslo przewodnie to "nadzieja umiera ostatnia" Ja wierze w ten cien cienia.Wytrzymaj do Poniedzialkowej betki. Poki co nawet nie pisz o poddawaniu sie.
Onlyone - no to zycze parki :-)
lilonka - piekne wiesci to se wypoczywaj teraz i korzystaj ze spokoju w domku bo juz za 9 miechow bedziesz miala recepelne roboty

Cześć dziewczyny. Mam pytanie. Zaczynam krótki protokół. Przed chwilą dostałam @. Spóźniała się zołza, nawet jutro miałam test zrobić:baffled:. Od drugiego dc mam brać menopur 225, powiedzcie mi czy jutro mam już zrobić zastrzyk? 6 dc mam mieć estradiol i podglądanie. Wiem że dziś to 1 dc, ale dostałam o 23 godz:confused:

reklama
gizaS pierwszy dzien @ licza jako pierwszy dzien pelnego krwawienia (przynajmniej tutaj w Uk). Jesli dzis dostalas @ to wydaje mi sie, ze jutro bedzie pierwszy dzien. Ja pytalam tez p to lekarza, jak dostalam ok 11 rano. Powiedzieli, ze nastepny dzien bedzie pierwszym - bo bedzie pierwszym pelnym dniem.

Do góry