reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ale gdy tak zaczęłam obserwując grypę to z moich spostrzeżeń zaobserwowałam,ze więcej udaje się na naturalnym!
Niekoniecznie... Ja śledzę wątek bardzo regularnie (czyt codziennie) od marca zeszłego roku i na to nie ma reguły. Chyba, że jest niepłodność idiopatyczna, lub tak jak np u Hope322 "tylko" brak jajowodów, to można się pokusić o naturalny. Jeśli jest problem z nasieniem to trzeba duużo szczęścia niestety, żeby trafić na siłacza, który da radę. A jeśli jest problem u kobiety jak np cykle bezowulacyjne, niedomoga fazy lutealnej itp to naturalny cykl nie ma sensu bo nie wypali, a nikt raczej nie stymuluje jajeczkowania tylko po to, żeby zrobić transfer na cyklu naturalnym, bo on wtedy i tak nie byłby naturalny, tylko ja bym to nazwała sztucznie naturalny...

Ostatnia edycja:
reklama
witam kochane... wczoraj nie byłam w stsnie napisać.. dami czuje sie nawet dobrze .. niestety leczenie nie pomogło a lekarze odnosza wrażenie ze jeszcze szybciej rak zaczoł rosnąć.. praktycznie cała watroba zajeta...leczenie zabrali wyniki sa złe i nie mozna zastosować żadnego innego leczenia :(... lekarze prognozuja ze moze byc tak ze za tydzien moze odejsc z tego świata... licze na to że jeszcze długo pożyje... lekarze z bezradnosci podali nam krople naturalne może pomoże... nie wiem co mam robić myśleć... załamka...
Bardzo Ci wspolczuje.. badz dzielna kochana, nawet nie dla siebie ale dla niego. I walczcie do konca.. trzeba miec nadzieje, nie mozna sie poddawac.. jestesmy wszystkie myslami przy Was

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Maleństwo:)

Załączniki

• 201802022302231000.jpg
    201802022302231000.jpg
    396,9 KB · Wyświetleń: 145
reklama
Jeżak od początku nas prowadzi (nie było go przy transferze i jednej wizycie), ale zasranawiałam się, czy w późniejszym czasie nie przenieść się do kobiety. Ale cholera, nawet nie wiem, jak się nazywa i czy została :D
To co widzę na ich stronie to Ewa Niedbała-Wykowska,ale czy została to nie wiem bo Neuberga też widzę na stronie:Dpewnie nie zaktualizowali jeszcze;)

Do góry