hope322
Fanka BB :)
Gratulacje! jaka jest juz duza niech Zosia rosnie zdrowoDziewczyny właśnie wracam z usg 2 trymestru. Moja Zosia wazy 347g wszystko pięknie się rozwija. Jest cudowna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje! jaka jest juz duza niech Zosia rosnie zdrowoDziewczyny właśnie wracam z usg 2 trymestru. Moja Zosia wazy 347g wszystko pięknie się rozwija. Jest cudowna
Najwazniejsze, ze wszystko dobrze Juz niedlugo serduszko bedzie@Justin87 bardzo miło ze pamietałas, wróciłam od lekarza, dostałam tylko 7 amp prolutex widziałam ciałko żółte a lekarz nie wie skąd plamienie bo ani polipa ani nadżerki brak...
jejku gratulujeDziewczyny właśnie wracam z usg 2 trymestru. Moja Zosia wazy 347g wszystko pięknie się rozwija. Jest cudowna
@shaggy tylko trochę miałam na wkladce a teraz nic. Nie chce się denerwowac poczekam do jutraSpokojnie przeciez tu doslonale wiemy ze to nie musi byc nic strasznego .... Tylko sie nie denerwuj i odpoczywaj
O masakra to musialo byc grubo. A to buc pieprzony czyli chodzi mu glownie o kase a pacjentki w glebokim powazaniuKochana teoretycznie to ja sie sama do tego transferu przygotowywalam, on tak naprawde przepisal to co chcialam a od siebie dorzucil steryd. Ale po.dzisiejszej rozmowie jestem pewna ze do gabinetu nr 5 wejde tylko jesli bedzie tam przyjmowal ktos inny... moze kiedys wam opisze wczorajsza i dzisiejsza rozmowe tel z tym panem, ale poki co dla dobra mojego kropka musze sie powstrzymac, bo licho nie spi. Dla mnie od jest juz po prostu zalosny. I pomyslec ze poszlam do niego bo to niby szef, oprocz gina jest tez endokrynologiem, qrwa... zal
Po biopsji bardzo się martwię co to może byćSzczerze to nie wiem wyszukałam w googlach bo pytałaś. No ale wydaje mi się że to polip po prostu. Bo skąd masz ten opis? Po łyżeczkowaniu?
Nospe zwykłą 3x2 A nospe max 3x1Mam nadzieje.... strasznie sie martwie a do 09 lutego dużo czasu... az boje sie chodzić do łazienki lekarz powiedział ze to złe ze krwawię ale badał przez wziernik i usg dopochwowe i żadnych anomalii nie widział. Chyba mówił ze widział ciałko żółte... albo juz ze stresu coś pomyliłam... a ile można dzienne jeść nospe? Będę jeść jak tylko zacznie mnie brzuch bolec...
Trzymam kciuki, zeby tych plamien juz nie bylo. Ja tez mialam ale u mnie byl maly krwiak przy szyjce macicy. Oproznil sie i mam spokoj. Dobrze, ze masz dalej brac zastrzyki, mysle, ze bedzie bezpieczniej. Co do nospy to ja nie biore ape dziewczyny chyba pisaly, ze ta zwykla mozna 3x1 i jest bezpieczna, takze jak cos Cie boli to lykaj.Mam nadzieje.... strasznie sie martwie a do 09 lutego dużo czasu... az boje sie chodzić do łazienki lekarz powiedział ze to złe ze krwawię ale badał przez wziernik i usg dopochwowe i żadnych anomalii nie widział. Chyba mówił ze widział ciałko żółte... albo juz ze stresu coś pomyliłam... a ile można dzienne jeść nospe? Będę jeść jak tylko zacznie mnie brzuch bolec...
Ciężko powiedzieć, na początku wydawał mi się profesjonalny, ale po pewnym czasie zauważyłam że ciężko mi jest się z nim dogadać... Ogólnie to mam mieszane uczucia i planuję znalezienie innej kliniki.I jestes zadowolona z profesora ? Ja tez mialam u niego swoja pierwsza procedure