reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana teoretycznie to ja sie sama do tego transferu przygotowywalam, on tak naprawde przepisal to co chcialam a od siebie dorzucil steryd. Ale po.dzisiejszej rozmowie jestem pewna ze do gabinetu nr 5 wejde tylko jesli bedzie tam przyjmowal ktos inny... moze kiedys wam opisze wczorajsza i dzisiejsza rozmowe tel z tym panem, ale poki co dla dobra mojego kropka musze sie powstrzymac, bo licho nie spi. Dla mnie od jest juz po prostu zalosny. I pomyslec ze poszlam do niego bo to niby szef, oprocz gina jest tez endokrynologiem, qrwa... zal
O masakra to musialo byc grubo. A to buc pieprzony czyli chodzi mu glownie o kase a pacjentki w glebokim powazaniu

Cześć dziewczyny,
Bardzo proszę o interoretacje wyników immunofenotypu. Do wizyty daleko a ja odchodze od zmysłów.....

Załączniki

• IMG_20180131_181752.jpg
    IMG_20180131_181752.jpg
    727,5 KB · Wyświetleń: 89
Mam nadzieje.... strasznie sie martwie a do 09 lutego dużo czasu... az boje sie chodzić do łazienki:hmm: lekarz powiedział ze to złe ze krwawię ale badał przez wziernik i usg dopochwowe i żadnych anomalii nie widział. Chyba mówił ze widział ciałko żółte... albo juz ze stresu coś pomyliłam... a ile można dzienne jeść nospe? Będę jeść jak tylko zacznie mnie brzuch bolec...
Nospe zwykłą 3x2 A nospe max 3x1 ;)
Ja po transferze jak mnie bolało lykalam codziennie zwykłą nospe ale 3x1 ;) A teraz już wchodzę w 11tc i jak boli to lykam 1x2 :)

Mam nadzieje.... strasznie sie martwie a do 09 lutego dużo czasu... az boje sie chodzić do łazienki:hmm: lekarz powiedział ze to złe ze krwawię ale badał przez wziernik i usg dopochwowe i żadnych anomalii nie widział. Chyba mówił ze widział ciałko żółte... albo juz ze stresu coś pomyliłam... a ile można dzienne jeść nospe? Będę jeść jak tylko zacznie mnie brzuch bolec...
Trzymam kciuki, zeby tych plamien juz nie bylo. Ja tez mialam ale u mnie byl maly krwiak przy szyjce macicy. Oproznil sie i mam spokoj. Dobrze, ze masz dalej brac zastrzyki, mysle, ze bedzie bezpieczniej. Co do nospy to ja nie biore ape dziewczyny chyba pisaly, ze ta zwykla mozna 3x1 i jest bezpieczna, takze jak cos Cie boli to lykaj.

reklama
Do góry