Witam trzymam kciuki by wszystko się dobrze ułożyło.Zycze dużo wytrwałości,siły i nadzieji napewno wszystko będzie dobrze.To musi być bardzo ciężki czas dla Was ale niewolno się poddawać wiara czyni cuda.Bede się modlić za Was.Witam kochane... nie mam jak was nadrobić tyle stron .. dawno już tutaj nie zaglądałam bo miałam i mam mase spraw na głowie no i ciągle coś się dzieje.. mam nadzieje że u was jest lepiej niż u nas.. Dami w wtorek dostał 4 wlew na żądanie bo wyniki są na granicy.. dami powoli dochodzi do siebie faszeruje go czym tylko.moge soki zupki owoce warzywka itd. niestety ciągle traci na wadze jest bardzo chudziutki juz ..lekarze zamiast dawać nam wsparcie albo cheć do walki mam wrażenie że postawili kreske na damim ... teraz w srode ma miec tomografie a w czwartek rozmowe z lekarzami... tak sie boje co tam wyjdzie świruje juz od tygodnia.. nie wiem co mam ze soba zrobic .. to czekanie mnie dobije.. ciągle mam iskre nadzieji że może jednak sie poprawi że może lek działa... trzymajcie kciuki kochane .. pozdrawiam ...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
@shaggy żeby pęcherzyk był na swoim miejscu ! i czekamy na zdjęcie kropusia ! :* ❤
@Szczescie1986 wiemy, Że Twoja beta to tylko formalność nieci będzie do nieeeeba!! A Tobie spokoju kochana !
@tamiza No kochana !! Dorodnych jajek !! czekamy na informacje :*
Przyłączam się do życzeń
Samych dobrych informacji
@izabella87 dorodnych jajek i żwawych żołnierzyków. Niech powstaną piękne zarodki
Dziewczyny kciuki 3mane@shaggy żeby pęcherzyk był na swoim miejscu ! i czekamy na zdjęcie kropusia ! :* ❤
@Szczescie1986 wiemy, Że Twoja beta to tylko formalność nieci będzie do nieeeeba!! A Tobie spokoju kochana !
@izabella87 powodzenia na punkcji
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
@shaggy żeby pęcherzyk był na swoim miejscu ! i czekamy na zdjęcie kropusia ! :* ❤
Dziewczynki, kciuki zaciśnięte za same dobre wiadomości.
Szczescie1986
Dziewczyny dostałam właśnie winnik ! Jest test pozytywny lecz nie mam co zbytnio się cieszyć gdyż stężenie jest bardzo małe 17! Teraz musze powtórzyć w środę kolejna betę! Wiecie co płakać mi się chce !!! Miałam taka nadzieje i niby ja mam ,ale tak mi smutno ,ze taka niska ta moja beta!!
A czy ktoś z was miała taka betę i udało się ! Wiem ,ze głupie pytanie ale może mogę się pocieszyć jeszcze!!
A czy ktoś z was miała taka betę i udało się ! Wiem ,ze głupie pytanie ale może mogę się pocieszyć jeszcze!!
Ostatnia edycja:
Miejmy nadzieję że się rozkreci i będzie dobrze nie zawsze taki niski przyrost oznacza klapę.Kciuki zaciśnięte w dalszym ciąguDziewczyny dostałam właśnie winnik ! Jest test pozytywny lecz nie mam co zbytnio się cieszyć gdyż stężenie jest bardzo małe 17! Teraz musze powtórzyć w środę kolejna betę! Wiecie co płakać mi się chce !!! Miałam taka nadzór i niby ja mam ,ale tak mi smutno ,ze taka niska ta moja beta!!
Szczescie1986
Ten głos w telefonie mi zostanie do końca życia! Teraz tez bez entuzjazmu przekazała mi ta wiadomość! Serce moje powoli pekaMiejmy nadzieję że się rozkreci i będzie dobrze nie zawsze taki niski przyrost oznacza klapę.Kciuki zaciśnięte w dalszym ciągu
reklama
Chocolateri
U mnie genetyka nic nie wykazała a jak wiesz ronilam wszystko co się we mnie implantowalo [emoji17]Kochana immunologicznie sie badalam, lekami obstawiona bylam. Genetyka juz teraz nic nie zmieni, ewentualnie przed kolejna procedura.
Walczyliśmy z immunologia. I do końca ciazy już zostaje na Acardzie i Neoparinie 80.
Encorton 10 już odstawiony.
Jest na FB tajna grupa o IVF , szczególnie przydatna dla ciężkich przypadków. Dziewczyny mają naprawdę wiedzę. Może znajdziesz przypadek jak Twój i dziewczynę której się udało. Napisz do mnie jeśli chcesz dołączyć , dam Ci namiar.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: