Myślę że będzie wszystko dobrze to takie paro dniowe załamanie ale dam z tym radę mam wolne niedzielę i poniedziałek to odpocznę i dojdę do siebieTo dobrze, trzeba szukac pomocy. Na codzien nie przejmujemy sie tym, ale dobra kondycja psychiczna to podstawa!
Czytalam gdzies, ze osoby nieplodne przezywaja stres i emocje rownoznaczne z ludzmi chorymi na choroby smiertelne. W zmaganiach z naszymi problemami towarzyszy nam ten sam poziom strachu i bezradnosci. I po przeanalizowaniu tematu zgadzam sie z tym stwierdzeniem w stu procentach! [emoji19]
A za Ciebie trzymam bardzo mocno kciuki! Przede wszystkim za sukces w leczeniu! I zebys sie szybko pozbierala z tego stanu przygnebienia [emoji11] [emoji11] [emoji11] przytulam mocno i mysle o Tobie [emoji9] [emoji9]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
chlopkers
Fanka BB :)
I taka odp mi sie bardzo podoba! [emoji4] [emoji9]Myślę że będzie wszystko dobrze to takie paro dniowe załamanie ale dam z tym radę mam wolne niedzielę i poniedziałek to odpocznę i dojdę do siebie
tamiza
Za taki drobiazg?Udusilabym [emoji16] [emoji16] [emoji16]
Super ja bylam wczoraj na usg ,ale nic nie bylo widac jak to lekarz powiedzial,ze jest skośnie ulozone..no ale nic tam nie wystaje moze za miesiac sie wkoncu dowiem..Zobacz załącznik 836779 Ja juz dawno po wizycie ale nie mam dzisiaj za bardzo czasu na forum i pozniej nadrobie
Moj maluszek ma sie dobrze i prawdopodobnie bedzie dziewczynka Za tydzien znow wizyta to zobaczymy czy sie potwierdzi Nic miedzy nogami nie ma puki co
chlopkers
W podobnych sytuacjach jestem mocno wybuchowa [emoji1]Za taki drobiazg?
Kiedys prosilam mojego M, zeby mi wsadzil do bagaznika zapasowke, tak na wszelki wypadek. Mam auto na gaz, pod bagaznikiem miejsce jest zajete przez butle i M nie chcial wozic w bagazniku dodatkowego kola. Ilez to on mi nie nagadal, ze skoro TYLE LAT jezdzilam bez problemu, to na bank nic sie nie stanie teraz[emoji1] gdy doslownie kilka dni pozniej jadac do pracy zlapalam gume, bylam jakies 25km od domu (do pracy mam 50km w jedna strone), zadzwonilam po kolezanke z pracy zeby mnie zgarnela, a jemu porzucilam auto na poboczu [emoji16] [emoji16] [emoji16] powiedzialam ze auto mam miec gotowe na jutro do roboty[emoji16] musial sie urwac z pracy, sciagac przed poludniem z pracy swoja matke (miejscowosc oddalona od nas ponad 60km) zeby go zawiozla, wymienial kolo i dopiero wracal.
Od tej pory zawsze mam kolo zapasowe w swoim bagazniku [emoji1]
Dziewczyny powiedzcie mi wczoraj poszlam do innego lekarza i stwierdzilam,ze zmieniam lekarza prowadzacego.Wszystko super tylko ten odrazu mi zaproponowal ze moze zrobimy cesarke,bo ciaza z in vitro i tak raczej bedzie lepiej oczywiscie moge wybrac szpital w ktorych on pracuje.Slyszalam,ze in vitro nie jest przeszkoda do porodu sn? i teraz namieszal mi w glowie powiedzial ze to moja decyzja i jak bede chciala tak zrobimy.
anetka303
Sliczna dzidzia [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Zobacz załącznik 836779 Ja juz dawno po wizycie ale nie mam dzisiaj za bardzo czasu na forum i pozniej nadrobie
Moj maluszek ma sie dobrze i prawdopodobnie bedzie dziewczynka Za tydzien znow wizyta to zobaczymy czy sie potwierdzi Nic miedzy nogami nie ma puki co
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
anetka303
Po co jutro. Po dobie masz przyrost 100%. To lepiej pojutrze żeby sprawdzić kolejne 48 godz. Pięknie rośnieDziewczyny, wiem ze bete sie robi co dwa dni, ale jutro rano ide do mojego endo i chcialam znac jakiekolwiek dwa wyniki, zeby miec jakas podstawe do negocjacji o nowe L4 [emoji6]
Mialam podany jeden zarodek 3dniowy [emoji4]
Wyniki:
9dpt: beta 41
10dpt: beta 82
Roznica miedzy badaniami dokl 23h.
Jutro tez pojde, zeby na wszelki wypadek spr przyrost po dwoch dniach czy bedzie przepisowe 66%
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Robilam kariotypy - PAI 1 wyszlo slabo dodatnie a tak to wszystkie ok. Oprocz tego mam ANA 1 i 2 slabo dodatnie... Sama lekarka sie zdziwila ze i przy inseminacji i transferze beta nawet nie drgnela i stwierdzila ze przed podaniem kolejnego mrozaka lepiej sie przebadac i skonsultowac z Pasnikiem . Jeszcze sie nie umawialm do niego bo chcialam najpierw miec te wszystkie wyniki co mi zlecila P. Dr. Dzis moze zadzwonie i sie umowie do niego bo z tego co wiem to 3 tyg trzeba czekac...
Dzwoń Paśnik to mądra głowa
reklama
Pierwsze słyszę! Właśnie ostatnio czytałam o kwalifikacjach do porodu sn i cc bo ja mam wadę serca i pewnie będę miała cc i było napisane że ciąża z in vitro to NORMALNA CIĄŻA jak każda inna ! Eh...Dziewczyny powiedzcie mi wczoraj poszlam do innego lekarza i stwierdzilam,ze zmieniam lekarza prowadzacego.Wszystko super tylko ten odrazu mi zaproponowal ze moze zrobimy cesarke,bo ciaza z in vitro i tak raczej bedzie lepiej oczywiscie moge wybrac szpital w ktorych on pracuje.Slyszalam,ze in vitro nie jest przeszkoda do porodu sn? i teraz namieszal mi w glowie powiedzial ze to moja decyzja i jak bede chciala tak zrobimy.
Podziel się: