Myślę że będzie wszystko dobrze to takie paro dniowe załamanie ale dam z tym radę mam wolne niedzielę i poniedziałek to odpocznę i dojdę do siebieTo dobrze, trzeba szukac pomocy. Na codzien nie przejmujemy sie tym, ale dobra kondycja psychiczna to podstawa!
Czytalam gdzies, ze osoby nieplodne przezywaja stres i emocje rownoznaczne z ludzmi chorymi na choroby smiertelne. W zmaganiach z naszymi problemami towarzyszy nam ten sam poziom strachu i bezradnosci. I po przeanalizowaniu tematu zgadzam sie z tym stwierdzeniem w stu procentach! [emoji19]
A za Ciebie trzymam bardzo mocno kciuki! Przede wszystkim za sukces w leczeniu! I zebys sie szybko pozbierala z tego stanu przygnebienia [emoji11] [emoji11] [emoji11] przytulam mocno i mysle o Tobie [emoji9] [emoji9]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
chlopkers
Fanka BB :)
I taka odp mi sie bardzo podoba! [emoji4] [emoji9]Myślę że będzie wszystko dobrze to takie paro dniowe załamanie ale dam z tym radę mam wolne niedzielę i poniedziałek to odpocznę i dojdę do siebie![]()
tamiza
Za taki drobiazg?Udusilabym [emoji16] [emoji16] [emoji16]
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
SuperZobacz załącznik 836779 Ja juz dawno po wizycie ale nie mam dzisiaj za bardzo czasu na forum i pozniej nadrobie
Moj maluszek ma sie dobrze i prawdopodobnie bedzie dziewczynkaZa tydzien znow wizyta to zobaczymy czy sie potwierdzi
Nic miedzy nogami nie ma puki co
![]()
chlopkers
W podobnych sytuacjach jestem mocno wybuchowa [emoji1]Za taki drobiazg?![]()
Kiedys prosilam mojego M, zeby mi wsadzil do bagaznika zapasowke, tak na wszelki wypadek. Mam auto na gaz, pod bagaznikiem miejsce jest zajete przez butle i M nie chcial wozic w bagazniku dodatkowego kola. Ilez to on mi nie nagadal, ze skoro TYLE LAT jezdzilam bez problemu, to na bank nic sie nie stanie teraz[emoji1] gdy doslownie kilka dni pozniej jadac do pracy zlapalam gume, bylam jakies 25km od domu (do pracy mam 50km w jedna strone), zadzwonilam po kolezanke z pracy zeby mnie zgarnela, a jemu porzucilam auto na poboczu [emoji16] [emoji16] [emoji16] powiedzialam ze auto mam miec gotowe na jutro do roboty[emoji16] musial sie urwac z pracy, sciagac przed poludniem z pracy swoja matke (miejscowosc oddalona od nas ponad 60km) zeby go zawiozla, wymienial kolo i dopiero wracal.
Od tej pory zawsze mam kolo zapasowe w swoim bagazniku [emoji1]
Dziewczyny powiedzcie mi wczoraj poszlam do innego lekarza i stwierdzilam,ze zmieniam lekarza prowadzacego.Wszystko super tylko ten odrazu mi zaproponowal ze moze zrobimy cesarke,bo ciaza z in vitro i tak raczej bedzie lepiej oczywiscie moge wybrac szpital w ktorych on pracuje.Slyszalam,ze in vitro nie jest przeszkoda do porodu sn? i teraz namieszal mi w glowie
powiedzial ze to moja decyzja i jak bede chciala tak zrobimy.
anetka303
Sliczna dzidzia [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Zobacz załącznik 836779 Ja juz dawno po wizycie ale nie mam dzisiaj za bardzo czasu na forum i pozniej nadrobie
Moj maluszek ma sie dobrze i prawdopodobnie bedzie dziewczynkaZa tydzien znow wizyta to zobaczymy czy sie potwierdzi
Nic miedzy nogami nie ma puki co
![]()
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
anetka303
Po co jutro. Po dobie masz przyrost 100%. To lepiej pojutrze żeby sprawdzić kolejne 48 godz. Pięknie rośnieDziewczyny, wiem ze bete sie robi co dwa dni, ale jutro rano ide do mojego endo i chcialam znac jakiekolwiek dwa wyniki, zeby miec jakas podstawe do negocjacji o nowe L4 [emoji6]
Mialam podany jeden zarodek 3dniowy [emoji4]
Wyniki:
9dpt: beta 41
10dpt: beta 82
Roznica miedzy badaniami dokl 23h.
Jutro tez pojde, zeby na wszelki wypadek spr przyrost po dwoch dniach czy bedzie przepisowe 66%
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Robilam kariotypy - PAI 1 wyszlo slabo dodatnie a tak to wszystkie ok. Oprocz tego mam ANA 1 i 2 slabo dodatnie... Sama lekarka sie zdziwila ze i przy inseminacji i transferze beta nawet nie drgnela i stwierdzila ze przed podaniem kolejnego mrozaka lepiej sie przebadac i skonsultowac z Pasnikiem. Jeszcze sie nie umawialm do niego bo chcialam najpierw miec te wszystkie wyniki co mi zlecila P. Dr. Dzis moze zadzwonie i sie umowie do niego bo z tego co wiem to 3 tyg trzeba czekac...
Dzwoń
reklama
Pierwsze słyszę! Właśnie ostatnio czytałam o kwalifikacjach do porodu sn i cc bo ja mam wadę serca i pewnie będę miała cc i było napisane że ciąża z in vitro to NORMALNA CIĄŻA jak każda inna ! Eh...Dziewczyny powiedzcie mi wczoraj poszlam do innego lekarza i stwierdzilam,ze zmieniam lekarza prowadzacego.Wszystko super tylko ten odrazu mi zaproponowal ze moze zrobimy cesarke,bo ciaza z in vitro i tak raczej bedzie lepiej oczywiscie moge wybrac szpital w ktorych on pracuje.Slyszalam,ze in vitro nie jest przeszkoda do porodu sn? i teraz namieszal mi w glowiepowiedzial ze to moja decyzja i jak bede chciala tak zrobimy.
Podziel się: