reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jestem dzis 7 dpt 3-dniowego zarodka i martwię się, bo wczoraj po południu i dziś od rana pojawia się momentami ból brzucha podobny do tego na @...
Ja mam bardzo podpbnie i w 9dpt beta 41 [emoji5] badz dobrej mysli Kochana [emoji9] [emoji9] trzymam kciuki! [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jak bym straciła sens życia taka dziwna jestem nie mam dosłownie ochoty na nic z miłą chęcią bym cały czas spala ;( tam mi jest najlepiej
Paulinka, kazdy ma prawo miec gorszy okres. Emocje sa po to zeby je wyrazac, nie trzymaj nic w sobie. Przechodzisz bardzo trudny czas i to normalne ze pojawiaja sie chwile zwatpienia. Jesli by Ci nie pomogly rozmowy z nami tutaj, moze jakas bratnia dusza z ktora zawsze mozna sie spotkac i pogadac? Czasem czlowiekowi lepiej jak sie wygada. Mi duzo daje terapia i rozmowa z obca osoba jaka jest psycholog [emoji4]
Badz dobrej mysli Kochana [emoji9]

Zobacz załącznik 836779 Ja juz dawno po wizycie ale nie mam dzisiaj za bardzo czasu na forum i pozniej nadrobie :)
Moj maluszek ma sie dobrze i prawdopodobnie bedzie dziewczynka :) Za tydzien znow wizyta to zobaczymy czy sie potwierdzi :) Nic miedzy nogami nie ma puki co :)
Wspaniale[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Ejj no! Byłaś w Katowicach i się nie chwalilas? Zabrałabym Cię na dobrą kawę :tak:

Kurczaki !!! Bo dzisiaj tak na wariackich papierach, że się nie zdążyłam pochwalić, że jadę. Następnym uprzedzę ! :D
Jadąc na wizyt ożyczyłam auto od męża (moje w naprawie), pruję do tych Katowic - rezerwa! nosz kurrrr.... nie ma to jak zatankować żonie auto przed podróżą, jak jej się śpieszy. Ale ok. Orlen na autostradzie - 10 minut stałam, bo hot dogi i hot dogi !!
Koniec końców, się spóźniłam 7 minut (już za mną wydzwaniali, co mnie zdziwiło, bo nie raz są poślizgi po 1,5h) no i się okazało, że byłam ostatnią pacjentką dr G i jak dotarłam to on już stał na korytarzu, bo dr M go z gabinetu wywalił... także stałam z nim 15 minut na korytarzu w oczekiwaniu na wolny gabinet... awkward :D

Dziewczyny, wiem ze bete sie robi co dwa dni, ale jutro rano ide do mojego endo i chcialam znac jakiekolwiek dwa wyniki, zeby miec jakas podstawe do negocjacji o nowe L4 [emoji6]
Mialam podany jeden zarodek 3dniowy [emoji4]
Wyniki:
9dpt: beta 41
10dpt: beta 82
Roznica miedzy badaniami dokl 23h.
Jutro tez pojde, zeby na wszelki wypadek spr przyrost po dwoch dniach czy bedzie przepisowe 66%

Dziewczyny, wiem ze bete sie robi co dwa dni, ale jutro rano ide do mojego endo i chcialam znac jakiekolwiek dwa wyniki, zeby miec jakas podstawe do negocjacji o nowe L4 [emoji6]
Mialam podany jeden zarodek 3dniowy [emoji4]
Wyniki:
9dpt: beta 41
10dpt: beta 82
Roznica miedzy badaniami dokl 23h.
Jutro tez pojde, zeby na wszelki wypadek spr przyrost po dwoch dniach czy bedzie przepisowe 66%

Kochana już teraz widać, że po 23h przyrost jest 100%, do jutra to będzie ponad 200 :D Pięknie!!

reklama
Kurczaki !!! Bo dzisiaj tak na wariackich papierach, że się nie zdążyłam pochwalić, że jadę. Następnym uprzedzę ! :D
Jadąc na wizyt ożyczyłam auto od męża (moje w naprawie), pruję do tych Katowic - rezerwa! nosz kurrrr.... nie ma to jak zatankować żonie auto przed podróżą, jak jej się śpieszy. Ale ok. Orlen na autostradzie - 10 minut stałam, bo hot dogi i hot dogi !!
Koniec końców, się spóźniłam 7 minut (już za mną wydzwaniali, co mnie zdziwiło, bo nie raz są poślizgi po 1,5h) no i się okazało, że byłam ostatnią pacjentką dr G i jak dotarłam to on już stał na korytarzu, bo dr M go z gabinetu wywalił... także stałam z nim 15 minut na korytarzu w oczekiwaniu na wolny gabinet... awkward :D
WOW no to fajne przygody miałaś :-D
A co do tankowania to mam z mężem dokładnie to samo ;) tylko że to on częściej moje pożycza bo ja mam hak... Ale jak już oddaje to przeważnie na rezerwie :angry: a później zawsze jest zdziwiony czemu ja tak często tankuje :oo:
Ahh te chłopy :-D

Do góry