reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

U mnie o tyle jest fajnie że mój tata też jest z bliźniaków dwujajowych, mój dziadek od strony mamy też miał dwa razy bliźniacze rodzeństwo także temat bliźniaków nie był mi nigdy obcy i zawsze brałam pod uwagę to że może mi się przytrafić, skoro nie mogło naturalnie to mega radość że po ivf się udało a wszyscy i tak myślą że to u nas rodzinne[emoji4]
U nas w rodzinie bliźniaków nie pamiętam, zarówno ja jak i mąż. Tez początkowo myśleliśmy, że każdy będzie wiedział, że to po ivf a wcle nikt tak nie myśli :p
Moje babcie już powiedziały, że w rodzinie były bliźniaki i co któreś pokolenie wracają :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Kojarzy ktoś poradnie immunologiczna na NFZ na śląsku?
Dziękuję bardzo za odpowiedź [emoji4]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro przyjdzie dziewczyna brata mojego m to umyje. Poprostu nie mogę patrzeć na okna hihi. Dziś z nią rozmawiałam I mnie wyreczy. Jak tam u ciebie @zylwia
No to super, ze masz kogos kto Cie wyreczy ! A ja dziś trochę lepiej ale to dopiero jak zjadłam krakersy :laugh2: gotuje rosolek bo na to tez mam parcie :-p
A Ty jak się czujesz ?????

reklama
@jasani kciuki za maluszka ✊ ciotki czekają na zdjęcie ❤ niech dalej pięknie się rozwija. ❤
@chlopkers pewnie się odważysz pójść na bete dziś :D więc bety do niebaaaa!!!! Niech zaowocuje zdrowa ciąża i przyniesie mała różowa pupcie ❤✊
Przylaczam sie do zyczen, @chlopkers bety do nieba :) @jasani pochwal sie jaka plec ;) kciuki za zdrowko maluszka, @JoannaRak trzymam kciuki za usg, mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok.

Do góry