reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No i doopa pani ginekolog przejęła się dzisiaj moimi wynikami tsh i mam załatwić sobie w tym tygodniu endokrynologa albo transfer odwołany. Jeśli z dzisiaj badania mi wyjdą ok to zaryzykuję i podejdę do transferu a jak nie, to nie będzie. Wstępnie ma być w sobotę.
Podzwoniłam po lekarzach. Najszybsza wizyta 29.01
Hej. A jakie masz tsh? Bo ka wlasnie wracam z Poznania z wynikami przed podejściem do ivf i mnie moje tsh przerazilo...ponad 3.5 i zastanawiam sie czy w ogole mnie prof dopusci do ivf:hmm:

No i doopa pani ginekolog przejęła się dzisiaj moimi wynikami tsh i mam załatwić sobie w tym tygodniu endokrynologa albo transfer odwołany. Jeśli z dzisiaj badania mi wyjdą ok to zaryzykuję i podejdę do transferu a jak nie, to nie będzie. Wstępnie ma być w sobotę.
Podzwoniłam po lekarzach. Najszybsza wizyta 29.01
Wiesz lepiej poczekac miesiac i dojsc ladu z TSH niz zmarnowac szanse. A skad jestes? Na znanymlekarzu nie ma czegos szybciej?

reklama
Do góry