reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiesz, nie musisz caly czas bezwzglednie lezec, ja sobie zapodaje bajeczke o porze i selerze :) przyszla pora to se leze - kiedy chce i ile chce, ale jak mam ochote cos zrobic to cos robie:) oczywiscie yeraz kilka dni bede tylko lezec ale to z wiadomych powodow. A ty od czasu do czasu poruszaj macice, zeby byla lepiej ukrwiona ;)
Asia ty wiesz!!!!! Niech to trwa jejku łzy same płyną, adrenalina to cìę lubi:rolleyes:

Czasem czytam ze powinno się krwawić, ze powinno piersi bolec , a u mnie nic
To ja o objawach ale z innej beczki (tez jestem przed beta, 7dpt) [emoji3] u mnie reakcja na leki do tego calego ivf to mega zajefajny biust!! [emoji1] [emoji1] naleze do tych plaskich dziewczyn, wiec jak mi po konskich dawkach hormonow zaczely cyce rosnac, nie moge sie nimi nacieszyc [emoji6] haha! Chodze po domu i mowie do M, zeby sie zaczal do mnie zwracac per Pamela [emoji16] [emoji16] normalnie szał [emoji2]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny... nie zdążyli mi zrobić tych wyników na wizyte, ale jest bomba :)
Pęcherzyk jest w macicy, ale doktorek mi go nie zmierzył a ja zapomniałam się dopomnieć o to bo zamiast się cieszyć pęcherzykiem to się dopytywałam czy to na pewno to czy to nie jakiś krwiak.
Z wynikami mają dzwonic. Zwiększył mi dupka na 3x2 i kazał brac relanium 2x1 do wizyty. Na koniec wyprzytulał... Boże niech ten cud trwa!!!!! Przepraszam, że zwątpiłam i proszę już nie zabieraj mi tego!!
pięknie, ale ten twój bąbelek cwiczy ci cierpliwość :) zycze już samych pozytywnych wiadomości

To ja o objawach ale z innej beczki (tez jestem przed beta, 7dpt) [emoji3] u mnie reakcja na leki do tego calego ivf to mega zajefajny biust!! [emoji1] [emoji1] naleze do tych plaskich dziewczyn, wiec jak mi po konskich dawkach hormonow zaczely cyce rosnac, nie moge sie nimi nacieszyc [emoji6] haha! Chodze po domu i mowie do M, zeby sie zaczal do mnie zwracac per Pamela [emoji16] [emoji16] normalnie szał [emoji2]

U mnie tak było przed punkcją i po ! Teraz maleją !!! Wolałabym żeby rosły!chciaz jeden objaw a tu nic

reklama
U mnie tak było przed punkcją i po ! Teraz maleją !!! Wolałabym żeby rosły!chciaz jeden objaw a tu nic
Kochana nie dopatrywalabym sie w tych moich cycach objawow ciazowych, mysle ze 7dpt to za szybko na cokolwiek [emoji6] moj organizm po prostu tak zareagowal ma hormony [emoji4] cale zycie jestem plaska to chocisz teraz mi sie odwrocilo [emoji6] potwierdzi Ci to kazda z dziewczyn tutaj [emoji5] nie zamartwiaj sie na zapas[emoji11] I tak juz na nic nie mamy wplywu [emoji4]

Do góry