@misis188 długo będziesz siefziala w krzakach ? co tam u Was ?? Daj znaka
@labelladurmiente A jak u Ciebie kochana?! :*
@labelladurmiente A jak u Ciebie kochana?! :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie co ma być to będzie! Te negatywne myślenie na nic nie jest dobreKochana nie dopatrywalabym sie w tych moich cycach objawow ciazowych, mysle ze 7dpt to za szybko na cokolwiek [emoji6] moj organizm po prostu tak zareagowal ma hormony [emoji4] potwierdzi Ci to kazda z dziewczyn tutaj [emoji5] nie zamartwiaj sie na zapas[emoji11] I tak juz na nic nie mamy wplywu [emoji4]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem. Życzę Ci tego szaleństwa! [emoji110]Tak ale te moje doświadczenie tyle mi mówi! Dziewczyny to już jest 6 raz wiec zrozumcie mnie ze gdyby udalo się chyba oszalalabym
Tak trzymać!!!Dziewczyny... nie zdążyli mi zrobić tych wyników na wizyte, ale jest bomba
Pęcherzyk jest w macicy, ale doktorek mi go nie zmierzył a ja zapomniałam się dopomnieć o to bo zamiast się cieszyć pęcherzykiem to się dopytywałam czy to na pewno to czy to nie jakiś krwiak.
Z wynikami mają dzwonic. Zwiększył mi dupka na 3x2 i kazał brac relanium 2x1 do wizyty. Na koniec wyprzytulał... Boże niech ten cud trwa!!!!! Przepraszam, że zwątpiłam i proszę już nie zabieraj mi tego!!
Jeeeeeh ja tam caly czas wierze w twego kropka bedzie dobrze kochana. I prosze mi tu juz nie narzekac ze jest do dupy i ze nic z tego i obmyslac plan na kolejne podejscie kolejne procedury w innej klinice. Tylko prosze mi wierzyc w swojego malucha bo on z toba zostanie na kolejne 8 miesiecyDziewczyny... nie zdążyli mi zrobić tych wyników na wizyte, ale jest bomba
Pęcherzyk jest w macicy, ale doktorek mi go nie zmierzył a ja zapomniałam się dopomnieć o to bo zamiast się cieszyć pęcherzykiem to się dopytywałam czy to na pewno to czy to nie jakiś krwiak.
Z wynikami mają dzwonic. Zwiększył mi dupka na 3x2 i kazał brac relanium 2x1 do wizyty. Na koniec wyprzytulał... Boże niech ten cud trwa!!!!! Przepraszam, że zwątpiłam i proszę już nie zabieraj mi tego!!
Super wynik gratkiDziś po drugiej weryfikacji. Dziewiąty dzień po transferze: B-HCG - 189,9; estriadiol - 1118; progesteron - 50,56.
@Oczekiwanie2017
Mnie też proszę wpisz do kalendarza.
7.02 - podglądanie Maluszka
13.02 - Badania prenatalne I trymestru
27.08 - termin porodu
Z góry dziękuję
A wpizzesz mnie na 29.01? to chyba wizyta pecherzykowa bedzie
Również polecam !!!Dla tych początkujących jeśli uważają, ze nie bardzo wiedza co z czym się je proponuje przeczytać książkę Dr.Pierzynskiego! Ja pomimo 5 prób dziś przestudiowalam ta książkę i powiem wam ,ze dużo wiedziałam , ale teraz jeszcze więcej wiem !