reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana nie dopatrywalabym sie w tych moich cycach objawow ciazowych, mysle ze 7dpt to za szybko na cokolwiek [emoji6] moj organizm po prostu tak zareagowal ma hormony [emoji4] potwierdzi Ci to kazda z dziewczyn tutaj [emoji5] nie zamartwiaj sie na zapas[emoji11] I tak juz na nic nie mamy wplywu [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie co ma być to będzie! Te negatywne myślenie na nic nie jest dobre

Ostatnia edycja:
Dziewczyny... nie zdążyli mi zrobić tych wyników na wizyte, ale jest bomba :)
Pęcherzyk jest w macicy, ale doktorek mi go nie zmierzył a ja zapomniałam się dopomnieć o to bo zamiast się cieszyć pęcherzykiem to się dopytywałam czy to na pewno to czy to nie jakiś krwiak.
Z wynikami mają dzwonic. Zwiększył mi dupka na 3x2 i kazał brac relanium 2x1 do wizyty. Na koniec wyprzytulał... Boże niech ten cud trwa!!!!! Przepraszam, że zwątpiłam i proszę już nie zabieraj mi tego!!
Tak trzymać!!!
Polecialy mi łzy...
Przezylam tak mocno jakby to dotyczylo mnie.
Trzymaj sie kochana!!!

Dziewczyny... nie zdążyli mi zrobić tych wyników na wizyte, ale jest bomba :)
Pęcherzyk jest w macicy, ale doktorek mi go nie zmierzył a ja zapomniałam się dopomnieć o to bo zamiast się cieszyć pęcherzykiem to się dopytywałam czy to na pewno to czy to nie jakiś krwiak.
Z wynikami mają dzwonic. Zwiększył mi dupka na 3x2 i kazał brac relanium 2x1 do wizyty. Na koniec wyprzytulał... Boże niech ten cud trwa!!!!! Przepraszam, że zwątpiłam i proszę już nie zabieraj mi tego!!
Jeeeeeh ja tam caly czas wierze w twego kropka bedzie dobrze kochana. I prosze mi tu juz nie narzekac ze jest do dupy i ze nic z tego i obmyslac plan na kolejne podejscie kolejne procedury w innej klinice. Tylko prosze mi wierzyc w swojego malucha bo on z toba zostanie na kolejne 8 miesiecy

reklama
Do góry