reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czasem czytam ze powinno się krwawić, ze powinno piersi bolec , a u mnie nic
Haha kochana krwawienia to ci akurat nie zycze, sama tez nie wypatruj! Jak dzis masz 7dpt 5cio dniowych zarodkow to moze skusisz sie na bete? U mnie tez byla kompletna cisza, dopiero ok 12dpt zaczely troche cyce bolec, a tak to bylo czysto i sucho na podwoziu :) innych jakichkolwiek objawow brak :)

No modl się żeby nie krwawic bo to największy stres i uwierz mi że tego byś nie chciała ! Wiadomo, ze nie wszystkie krwawienia kończą się źle ale lepiej przez to nie przechodzić! Ja miałam ogromny bol piersi na szczęście ustal i na wszystkie objawy przyjdzie czas !

Haha kochana krwawienia to ci akurat nie zycze, sama tez nie wypatruj! Jak dzis masz 7dpt 5cio dniowych zarodkow to moze skusisz sie na bete? U mnie tez byla kompletna cisza, dopiero ok 12dpt zaczely troche cyce bolec, a tak to bylo czysto i sucho na podwoziu :) innych jakichkolwiek objawow brak :)
Nie mam takiej możliwość zrobić betę wcześniej niż 29! O Boże jak czytałam twoje wpisy to mnie aż ścisnęło ,cieszę się ze u ciebie wszystko się unormowalo! Jednak my wszystkie takie delikatne ,przewrażliwione!

reklama
Haha nie czytaj takich rzeczy. Ja na 5 ciąż tylko raz miałam plamienie implantacyjne i wtedy się nie udało. Piersi zaczęły mnie boleć dopiero kolo 10 tc a kolo 7 tc dopiero mdłości takie solidne. Każda ciąża jest inna.

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

Do góry