Gratulacje@dżoasia - wracając z tych badań- serio - nie myślałam o sobie. Gdzieś tam z tyłu głowy na pewno, ale wciąż myślałam o Tobie! Teraz można powietrza nabrać...
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Tego nawet najstarsi gorale nie wiedza. W macicyczysto, krwiaka zadnego nie ma... doktorek stwierdzil ze za bwdzo nerwowa.jestem... tia... i od nerwow lezac na kanapie.dostalam krowotku... hmmmAsia,super odetchnelam jak reszta
Dlaczego krwawilas?
Szczescie1986
Czasem czytam ze powinno się krwawić, ze powinno piersi bolec , a u mnie nicPewnie, a nawet gdybyś miała jakieś objawy to wynikalyby jedynie z przyjmowanych leków.
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
A wpizzesz mnie na 29.01? to chyba wizyta pecherzykowa bedzieGratulacje. Dzień dobrych wiadomości
walczaca o szczescie
Dołączam się oczywiście! Powodzenia@Barburka i @nadziejaprzedewszystkim - bet wyciskajacych łzy radości. Niech będą wysokie i dadzą początek pięknym ciazom.
@Justin87 - samych dobrych wiadomości, niech endo ładnie rośnie .
Ps. @dżoasia - kciuki nieustannie zaciśnięte.
dżoasia
Haha kochana krwawienia to ci akurat nie zycze, sama tez nie wypatruj! Jak dzis masz 7dpt 5cio dniowych zarodkow to moze skusisz sie na bete? U mnie tez byla kompletna cisza, dopiero ok 12dpt zaczely troche cyce bolec, a tak to bylo czysto i sucho na podwoziu innych jakichkolwiek objawow brakCzasem czytam ze powinno się krwawić, ze powinno piersi bolec , a u mnie nic
anetka303
Wiem ale to też normalne. Kiedy robisz betę?Boże ja to tak się boje ! Nie wiem czemu trzymają się mnie złe myśli...
No modl się żeby nie krwawic bo to największy stres i uwierz mi że tego byś nie chciała ! Wiadomo, ze nie wszystkie krwawienia kończą się źle ale lepiej przez to nie przechodzić! Ja miałam ogromny bol piersi na szczęście ustal i na wszystkie objawy przyjdzie czas !Czasem czytam ze powinno się krwawić, ze powinno piersi bolec , a u mnie nic
Szczescie1986
Nie mam takiej możliwość zrobić betę wcześniej niż 29! O Boże jak czytałam twoje wpisy to mnie aż ścisnęło ,cieszę się ze u ciebie wszystko się unormowalo! Jednak my wszystkie takie delikatne ,przewrażliwione!Haha kochana krwawienia to ci akurat nie zycze, sama tez nie wypatruj! Jak dzis masz 7dpt 5cio dniowych zarodkow to moze skusisz sie na bete? U mnie tez byla kompletna cisza, dopiero ok 12dpt zaczely troche cyce bolec, a tak to bylo czysto i sucho na podwoziu innych jakichkolwiek objawow brak
reklama
anetka303
Haha nie czytaj takich rzeczy. Ja na 5 ciąż tylko raz miałam plamienie implantacyjne i wtedy się nie udało. Piersi zaczęły mnie boleć dopiero kolo 10 tc a kolo 7 tc dopiero mdłości takie solidne. Każda ciąża jest inna.Czasem czytam ze powinno się krwawić, ze powinno piersi bolec , a u mnie nic
Podziel się: