reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny... nie zdążyli mi zrobić tych wyników na wizyte, ale jest bomba :)
Pęcherzyk jest w macicy, ale doktorek mi go nie zmierzył a ja zapomniałam się dopomnieć o to bo zamiast się cieszyć pęcherzykiem to się dopytywałam czy to na pewno to czy to nie jakiś krwiak.
Z wynikami mają dzwonic. Zwiększył mi dupka na 3x2 i kazał brac relanium 2x1 do wizyty. Na koniec wyprzytulał... Boże niech ten cud trwa!!!!! Przepraszam, że zwątpiłam i proszę już nie zabieraj mi tego!!
No nareszcie ;-) cudownie kochana to teraz proszę leżeć i dbać o siebie.

reklama
Cześć dziewczyny, czytam te Wasze rozmyślania nad związkami i powiem Wam, że doskonale to rozumiem. Sama miałam tak na początku związku, że jak byłam z moim obecnym mężem chyba 2 lata razem, to znalazłam smsy, których nie usunął, z których wynikało, że jak zaczynał ze mną jakoś tak bardziej się spotykać, sypiać i tak dalej, to jeszcze flirtował z byłą. Też mnie to wtedy zabolało, ale jakoś przełknęłam, nie wiem może byłam naiwna, ale teraz jest moim mężem no i podchodzimy do in vitro no i wspieramy się. No i faktycznie, też był trochę spadek w naszym związku, jak zaczęliśmy się starać o dziecko, chyba kobiety tak mają, że jak bardzo chcą dziecka, to są nastawione na ten cel, a facetów to strasznie stresuje, potem jeszcze wyszło, że przyczyna tkwi nie tylko w moich problemach, ale też w jego nasieniu no i to nie był najlepszy czas dla nas, ale to dłuuga historia… Póki co jest dobrze :)
Widziałam też, że pisałyście o Przybycieniu, ja chodzę do Macierzyństwa, już dwa razy robiliśmy tam IUI, teraz in vitro, ale nie do Przybycienia, tylko do Wyroby i co do recepcji, to jakoś pamiętam jak zaczynałam tam chodzić, to mi się faktycznie kilka razy zdarzyło, że byłam poirytowana, ale ostatnio się jakoś poprawili i nie wiem, kiedy ostatni raz długo czekałam. Przybycienia nie znam, to się nie wypowiem, ale Wyroba mi odpowiada :)
Idę popracować, bo wciąga mnie to forum jak mało co :D siedzę i siedzę i czytam i czytam, a dzień leci. Przyjdzie TŻ i zapyta co dziś robiłam :D
Gratuluję dobrych wieści! <3

Pęcherzyk jest w macicy, ale doktorek mi go nie zmierzył a ja zapomniałam się dopomnieć o to bo zamiast się cieszyć pęcherzykiem to się dopytywałam czy to na pewno to czy to nie jakiś krwiak.
Z wynikami mają dzwonic. Zwiększył mi dupka na 3x2 i kazał brac relanium 2x1 do wizyty. Na koniec wyprzytulał... Boże niech ten cud trwa!!!!! Przepraszam, że zwątpiłam i proszę już nie zabieraj mi tego!!
No i teraz już nagadaj tam do brzucha,że zakaz absolutny tak kurka straszyc Mamusie i Ciocie wszystkie tu!No!aż mi łezka poszła!!!!

Bozee my tu osiwiejemy ..... ale jest w srodku kropek to niech jest do porodu ! Ciesze sie sie ze wyszlo dobrze :)

reklama
Do góry